21 C
Chania
Σάββατο, 9 Μαΐου, 2026

Συνάντηση εκπροσώπων του Δήμου Κισσάμου με τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Μπαξεβανάκη

Ημερομηνία:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (24 Νοεμβρίου 2017) στα Χανιά ημερίδα με θέμα ‘’Πιλοτικό πρόγραμμα μαθητείας Περιφέρειας Κρήτης’’ στην οποία παρευρέθησαν εκ μέρους του Δήμου Κισσάμουο δήμαρχος κ.Σταθάκης Θεόδωρος, ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος σε θέματα παιδείας κ. Δερουκάκης Εμμανουήλ και εκ μέρους του ΕΠΑ.Λ. Κισσάμου ο διευθυντής κ.Ζουριδάκης Νεκτάριος.

Υπενθυμίζεται ότι ο  Δήμος Κισσάμου στήριξε έμπρακτα το πιλοτικό πρόγραμμα μαθητείας κατά το έτος 2017 με την πρόσληψη 5 (πέντε) βοηθών βρεφονηπιοκόμων στις δομές του Δήμου.

Στα πλαίσια της ημερίδας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του υφυπουργού Παιδείας κ. Μπαξεβανάκη, του Δημάρχου Κισσάμου κ.Σταθάκη, του αντιδημάρχου κ.Δερουκάκη και του διευθυντή του ΕΠΑ.Λ. Κισσάμου κ.Ζουριδάκη. Στην συνάντηση ήταν παρόν και η βουλευτήςΧανίων ΚαΒαγιωνάκη.

Τα θέματα που τέθηκαν αφορούσαν την λειτουργία και τα κτηριακά προβλήματα των σχολικών μονάδων της Κισσαμου και ειδικά αυτά των συστεγαζόμενων λυκείων  Γενικού και ΕΠΑ.Λ.Κισσάμου.

Από την μεριά του ο υφυπουργός παιδείας δεσμεύτηκε ότι θα εξεταστούν άμεσα τα αιτήματα του Δήμου Κισσάμου που περιγράφονται στο υπόμνημα που κατατέθηκε και θα στηρίξει την επίλυση τους, σε συνεργασία με τον προϊστάμενο της δευτεροβάθμιαςεκπαίδευσης Νομού Χανίων κ.Ζερβάκη.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χάρης Μαμουλάκης: «Καμία ανοχή στον φασισμό, καμία υποχώρηση απέναντι στην υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών»

Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη για την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης: «Καμία ανοχή στον φασισμό». Ο βουλευτής Ηρακλείου τόνισε την ανάγκη υπεράσπισης της δημοκρατίας.

Σύλληψη 37χρονου στο Ηράκλειο για κλοπές μπόιλερ και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων

Σύλληψη 37χρονου στο Ηράκλειο για κλοπές μπόιλερ από ταράτσες. Αφαίρεσε θερμοσίφωνες αξίας 600€, τα πούλησε σε ανακύκλωση. Βρέθηκαν φυσίγγια στην οικία του.

ΕΛΜΕ Χανίων: Καταγγέλλει κλήτευση μαθητών σε απολογία για κινητοποιήσεις

Η ΕΛΜΕ Χανίων καταγγέλλει την κλήτευση τριών μαθητών του Μουσικού Σχολείου σε απολογία για συμμετοχή σε κινητοποιήσεις. Προκηρύσσει στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας.

Επίσκεψη Μ. Χνάρη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου – Στο επίκεντρο η υποστελέχωση και η μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Μεγάρου

Ο βουλευτής Μ. Χνάρης επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου. Συζητήθηκαν η υποστελέχωση και η μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Μεγάρου.