29.4 C
Chania
Παρασκευή, 12 Ιουνίου, 2026

Τα SYN.KA σκορπίζουν ξανά δώρα και χαρά, με τον μεγάλο διαγωνισμό Santa SYNKA

Ημερομηνία:

Η ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ SYN.KA, μέσα στο πνεύμα των γιορτών, ξαναφέρνει κοντά μας τον μεγάλο διαγωνισμό Santa SYN.KA με σκοπό να δώσει χαρά και, φυσικά, “δώρα πολλά” στους πελάτες της!

Πιο συγκεκριμένα, ο φετινός διαγωνισμός Santa SYN.KA θα μοιράσει σε 5 τυχερούς τα ψώνια της χρονιάς αξίας 6.000€ σε δωροεπιταγές, σε 25 τυχερούς απίθανα iPhone 15, σε 10 τυχερούς κορυφαίες σκούπες stick Miele HX1 Yellow, σε 3 τυχερούς laptop ASUS Vivobook, αλλά και… 2025 τυχαίες κληρώσεις 6ευρων δωροεπιταγών, για να μπει πολύ καλά η νέα χρονιά!

Η συμμετοχή είναι πολύ απλή και εύκολη! Απλά κάντε τις αγορές σας με την Bonus Card!

Χρησιμοποιώντας την Bonus Card για κάθε 15€ αγορών ή ψωνίζοντας προϊόντα με την ειδική σήμανση, κερδίζετε συμμετοχές στην κλήρωση του διαγωνισμού Santa SYN.KA. Η διάρκεια της ενέργειας είναι από 27/11/24 έως 31/12/24, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 08/01/25.

Όπως λέει και το ομώνυμο γιορτινό τραγούδι της καμπάνιας του διαγωνισμού, Santa SYNKA σημαίνει μεγάλη γιορτή και αγάπη πολλή… Αγάπη και επιβράβευση για τον κόσμο που εδώ και 45 χρόνια εμπιστεύεται τα σούπερ μάρκετ SYN.KA και για τα γιορτινά του ψώνια!

Τα SYN.KA εύχονται ολόψυχα καλή επιτυχία και καλές γιορτές σε όλους!

Με… αγάπη πολλή!

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ναρκοθηριακές ασκήσεις του Πολεμικού Ναυτικού στα Χανιά από 18 έως 23 Ιουνίου

Ασκήσεις ναρκοθηρίας Πολεμικού Ναυτικού από 18-23 Ιουνίου 2026 στα Χανιά. Απαγόρευση διέλευσης θαλάσσιας περιοχής με συγκεκριμένες συντεταγμένες. Οδηγίες από Κεντρικό Λιμεναρχείο.

Συλλήψεις σε παραλιακές περιοχές των Χανίων για παράνομο πλανόδιο εμπόριο και παραβάσεις δημόσιας υγείας

Στοχευμένοι έλεγχοι του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Χανίων οδήγησαν στη σύλληψη 4 ατόμων για παράνομο πλανόδιο εμπόριο και παραβάσεις δημόσιας υγείας σε παραλιακές περιοχές.

«Βιβλία, παράθυρα ανοιχτά»: Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης 2026 ξεκινά στα Χανιά

Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης 2026 ξεκινά στα Χανιά από 15 Ιουνίου έως 4 Σεπτεμβρίου. Συμμετέχουν βιβλιοθήκες Δημοτικού Κήπου, Σούδας και Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας με σύνθημα «Βιβλία, παράθυρα ανοιχτά».

Χνάρης: Απουσία κυβερνητικής βούλησης για την αναβάθμιση της Πυροσβεστικής στο Ρέθυμνο

Ο βουλευτής Ρεθύμνης Μανόλης Χνάρης καταγγέλλει την απουσία κυβερνητικής βούλησης για την αναβάθμιση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου, μετά από αόριστη απάντηση του Υπουργού.