12.8 C
Chania
Thursday, December 18, 2025

Τι απαντά ο Πολάκης στα 500 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και στη Μαρία Ρεπούση: “Την καρδάρα την αδειάζουν αυτοί που δεν ερριξαν μισή γουλιά νερό μέσα της για να γεμίσει”

Ημερομηνία:

Με κείμενο που ανέρτησε στον λογαριασμό του στο facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ απαντά εμμέσως πλην σαφώς τόσο στα 500 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία τον κατηγορούν για “πολιτικό μπούλινγκ” όσο και στη Μαρία Ρεπούση η οποια με άρθρο της ανέφερε ότι χαρακτηρίζεται από “τοξική αρρενωποτητα”.

Διαβάστε τι αναφέρει ο Χανιώτης βουλευτής:

Επειδή εδώ και δυο μέρες διατεταγμένα παπαγαλάκια από την ακραία δεξιά μέχρι το εκσυγχρονιστικό κέντρο εως τους οψιμως συνοδοιπορους ,παραποιούν ΑΣΥΣΤΟΛΑ την πραγματικότητα, χρησιμοποιώντας διαρκώς τρεις ίδιες λεξεις (ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ-ΚΑΡΔΑΡΑ -ΑΤΖΕΝΤΑ)

…………απαντώ……εν τάχει…..ταυτοχρονα…σε όλους μαζί….

-Την τοξικότητα να την ψάξετε μέσα σας και σε αυτούς που χρεωκοπησαν τη χώρα και είναι φίλοι ,μεντορες,χορηγοί ή αφεντικά σας. Εγώ ούτε φιλους τους έχω ,ούτε έκλεψα μισό ευρώ από το δημόσιο ταμειο .

-Την καρδάρα την αδειάζουν αυτοί που δεν ερριξαν μισή γουλιά νερό μέσα της για να γεμίσει ,εδώ και δυο χρόνια .Εγώ έχω κουβαλήσει τόνους νερό ,ε που και που φεύγει και καμία σταγόνα …απ τη γεμάτη όμως !!!

-Την ατζέντα την αφήνει λευκή και άγραφη , οποιος δεν συγκρούεται ΕΥΘΕΩΣ και σκληρα με τη Μητσοτάκης Α.Ε.,οποιος δεν σφυροκοπά καθημερινά την καταστροφική τους διαχείριση σε όλα τα μέτωπα.Εγώ και συγκρούομαι και θα συγκρούομαι μέχρι να τους ρίξουμε και μέχρι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον Τσίπρα πρωθυπουργό αναλάβει ξανά τη διακυβέρνηση της χώρας,με μια «ατζέντα» που στο εξώφυλλο θα γράφει:

…….. «Η 2η ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ»……….

ΥΓ.Το καταλάβατε από Βρυξέλλες μέχρι Κολωνάκι έως τη «Σμύρνη»;;;; Η να το ζωγραφίσω;

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ