14.8 C
Chania
Σάββατο, 2 Μαΐου, 2026

Τριήμερο αποκριάτικων εκδηλώσεων στα Χανιά, με τίτλο “Δώστε Χρώμα στην Πόλη”

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Χανίων, η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, το Επιμελητήριο Χανίων, ο Σύλλογος Εστίασης Νομού Χανίων και ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων συνδιοργανώνουν τριήμερο αποκριάτικων εκδηλώσεων στα Χανιά, από την Πέμπτη 14 έως το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013, με τίτλο “Δώστε Χρώμα στην Πόλη”.Σκοπός των εκδηλώσεων είναι η δημιουργία θεσμού για την αύξηση της επισκεψιμότητας των Χανίων κατά την περίοδο της Αποκριάς, αλλά και την τόνωση της επιχειρηματικότητας της πόλης.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με διαδρομές που θα πραγματοποιήσει το «Μετρό των Χανίων», μεταφέροντας χρωματικές πολυάριθμες ομάδες στους «σταθμούς» πάρτι της διαδρομής

  • την Πέμπτη 14 Μαρτίου, από τις 6 το απόγευμα στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης και από τις 9 το βράδυ στα καφέ μπαρ και εστιατόρια της ‘’νέας πόλης’’ των Χανίων, που  συμμετέχουν στην εκδήλωση διοργανώνοντας αποκριάτικα πάρτι.
  •  την Παρασκευή 15 Μαρτίου, από τις 6 το απόγευμα στο Εμπορικό Κέντρο της πόλης και από τις 9 το βράδυ, στην ‘’παλιά πόλη’’ των Χανίων,  και   στα  καφέ μπαρ και εστιατόρια που συμμετέχουν διοργανώνοντας αποκριάτικα πάρτι.

Το τριήμερο κορυφώνεται το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι,  όπου θα πραγματοποιηθεί αποκριάτικο πάρτι στην οδό Τσουδερών με ζογκλέρ, Djs, σε ένα μουσικό αποκριάτικο ξεφάντωμα με πολλά χρώματα.  Η εκδήλωση του Σαββάτου  θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με στόχο την ενίσχυση των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δομών του τόπου μας.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μανόλης Χνάρης: Αναγκαία η πλήρης αποζημίωση των αγροτών για τη φωτιά του 2022 στον Δήμο Αγίου Βασιλείου

Ο βουλευτής Ρεθύμνης Μανόλης Χνάρης ζητά πλήρη αποζημίωση των αγροτών για τη φωτιά του 2022 στον Δήμο Αγίου Βασιλείου, μετά από επιστολή του δημάρχου για προβλήματα στον ΕΛΓΑ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Χανιά για το 17ο Ιστορικό Circuit

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Χανιά την Κυριακή 3/5/2026 λόγω του 17ου Ιστορικού Circuit. Απαγόρευση κυκλοφορίας στις οδούς Τζανακάκη, Ανδρέα Παπανδρέου και Ι. Σφακιανάκη.

Η Περιφέρεια Κρήτης στη Διαπεριφερειακή Συνάντηση του έργου Interreg Europe – Digital Rural για τα «Έξυπνα Χωριά»

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στη Διαπεριφερειακή Συνάντηση του έργου Interreg Europe – Digital Rural στη Βάλμιερα Λετονίας, για τα Έξυπνα Χωριά και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της υπαίθρου.

Με επίκεντρο τα τοπικά προϊόντα ΠΟΠ η συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην 6η Ευρωπαϊκή Εκδήλωση AREPO στις Βρυξέλλες

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στην 6η Ευρωπαϊκή Εκδήλωση AREPO στις Βρυξέλλες, αναδεικνύοντας προϊόντα ΠΟΠ όπως Γραβιέρα, Ξυνομυζήθρα, Πηχτόγαλο και Πευκοθυμαρόμελο.