26.8 C
Chania
Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2026

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

ΛΑΘΟΣ ΕΓΙΝΕ
Εντάξει, ένας δρόμος στον τόπο του, πρέπει να έχει το όνομα του Κωνσταντίνου Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και η Ακρωτηρίου;
Πάει πολύ γιατί η ιστορία μιλά, βοά και κραυγάζει «μη με βιάζετε».
Τόσοι αγώνες για την ελευθερία. Χάθηκαν τόσοι δρόμοι άλλοι; Γιατί σώνει και καλά έπρεπε να σβήσει από τον χάρτη η Ακρωτηρίου;
Απαντήστε «ντελιφισέκιδες»…
ΥΓ.: Μου υποσχέθηκαν ένα ντοκουμέντο γύρω από το θέμα αυτό. Αν το αποκτήσω θα δημοσιευτεί και τότε θα δουν όλοι!

 

Top

ΤΑ ΠΑΘΗ… του Δασκαλογιάννη
Έδωσαν το όνομά του στο αεροδρόμιο Χανίων και μετά τον παρέδωσαν, μαζί με το αεροδρόμιο, στους Γερμανούς.
Ο Δασκαλογιάννης ζει στις ψυχές των Κρητικών και ως διαχρονικός μάρτυρας, στέλνει μήνυμα αντίστασης με οποιοδήποτε κόστος.
Όμως ο Δήμος Χανίων ας ενδιαφερθεί να καθαρίσει τον κουτσουλισμένο Δασκαλογιάννη. Το άγαλμά του στο κέντρο των Χανίων είναι κουτσουλισμένο. Ας τον φροντίσομε λίγο – λίγο. Του αξίζει (φωτ. Μιχ. Γ. Κελαϊδής)

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΛΤΙΟΥΜΕΝΟ
Η τελευταία διοίκηση του Νοσοκομείου Χανίων μου φαίνεται ότι «έπασε τον τράγο από τα κέρατα».
Παρατηρεί κανείς ένα σοβαρό ενδιαφέρον για τον πάσχοντα και μια ορθολογική αντιμετώπισή του.
Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα κυριαρχούν στο Νοσοκομείο μας που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τον ιδιωτικό τομέα υγείας.
Μάλλον αυτοί οι επιχειρηματίες πρέπει να παραδειγματιστούν από το επίπεδο φροντίδας υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος»

Υπονομευτής

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρέμβαση Δημάρχου Αποκορώνου για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας συμπολίτη

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης παρενέβη στο Μονομελές Πρωτοδικείο Χανίων για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας, εκφράζοντας την αγωνία της τοπικής κοινωνίας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Πολυτεχνείο Κρήτης φιλοξένησε τις εξετάσεις του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Εντατικολογίας

Το Πολυτεχνείο Κρήτης φιλοξένησε για δεύτερη χρονιά τις εξετάσεις του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Εντατικολογίας EDIC II, με 30 εξεταστές από 7 ευρωπαϊκές χώρες και 8 Έλληνες.

Μήνυμα Δημάρχου Πλατανιά για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Ιωάννης Μαλανδράκης εύχεται καλή επιτυχία στους μαθητές για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, τονίζοντας τη σημασία της προσπάθειας και ευχαριστώντας οικογένειες και εκπαιδευτικούς.