11.8 C
Chania
Sunday, December 21, 2025

Φιλοζωική Κρήτης: Ανοιξιάτικη επίσκεψη για φροντίδα ιπποειδών

Ημερομηνία:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Φιλοζωική Κρήτης θα ξεκινήσει την ανοιξιάτικη επίσκεψη της για την φροντίδα ιπποειδών το Σάββατο 21 Απριλίου με 2 ημέρες στο Οροπέδιο Λασιθίου. Έπειτα θα κινηθούμε προς Ρέθυμνο, Αμάρι και Πλακιά στις 23/4 και συνεχίζουμε προς Σακτούρια, Μελαμπές και Πετροκεφάλι στις 24/4. Η επιστροφή στην περιοχή Ηρακλείου θα γίνει μέσω των χωριών Κρότος, Βαγιονά, Ροτάσι και Αρχάνες στις 25/4. Στις 26/4, την τελευταία ημέρα επίσκεψης θα βρεθούμε σε περιοχές όπως τα Μάλια, το Καλό Χωριό και την Κριτσά.

Αν έχετε εργαζόμενο γαϊδουράκι, μουλάρι ή άλογο που χρειάζεται την φροντίδα πεταλωτή ή και οδοντίατρου, παρακαλώ στείλετε μας γραπτό μήνυμα στο 6944690368 ή email στο info@FilozoikiKritis.gr

Με εκτίμηση,

Κορέντζα Βλαστού

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λούλα: Μια αμερικανική επέμβαση στη Βενεζουέλα θα ήταν καταστροφική

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα...