31.8 C
Chania
Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου, 2026

Χάρης Μαμουλάκης: «Δίνουμε μάχες για να αποσυρθεί η προσβλητική διάταξη που θεωρεί τους ελεύθερους επαγγελματίες εκ προοιμίου φοροφυγάδες»

Ημερομηνία:

Εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Σωκράτη Φάμελλο, ο Τομεάρχης Οικονομικών & Ανάπτυξης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης συμμετείχε στην εκλογο-απολογιστική συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Μαΐου.

Ο Χάρης Μαμουλάκης βρέθηκε σε οικείο χώρο, δεδομένου ότι ως μάχιμος πολιτικός μηχανικός και ως τεχνικός ασφαλείας, έχει συνεργαστεί στον χώρο της οικοδομής τα τελευταία 23 χρόνια με μέλη της Ομοσπονδίας σε πολλά ιδιωτικά έργα.

Όπως επεσήμανε, μεταφέροντας τον χαιρετισμό του Σωκράτη Φάμελλου, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ γνωρίζει καλά τα ζητήματα που απασχολούν τους εργολήπτες ηλεκτρολόγους, έχει αντίληψη για το τι συμβαίνει, τι σημαίνει και τι αντίκτυπο έχει στην ασφάλεια και στην ανάπτυξη του τόπου η αντιμετώπιση που υπάρχει από την Κυβέρνηση.

Ο Χάρης Μαμουλάκης αναφέρθηκε ιδιαίτερα και στο ζήτημα της φορολογικής νομοθεσίας, τονίζοντας: «Ένα από τα ζητήματα που για εμάς είναι κομβικής σημασίας και για το οποίο δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες και στο Κοινοβούλιο, είναι να αποσυρθεί η, κατά την άποψή μας, λάθος και προσβλητική διάταξη που θεωρεί τους ελεύθερους επαγγελματίες, όπως και τους εγκατεστημένους ηλεκτρολόγους, ως εκ προοιμίου φοροφυγάδες.».

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Κίσσαμος – Κολυμπάρι από 7 έως 17 Σεπτεμβρίου

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Β.Ο.Α.Κ. Χανίων από 7 έως 17 Σεπτεμβρίου 2026, κατά τις ώρες 22:00-06:00, στο τμήμα Κίσσαμος-Κολυμπάρι.

Σύλληψη 21χρονου για άγρα πελατών και παρεμπόδιση κυκλοφορίας στην Κίσαμο

Σύλληψη 21χρονου στην Κίσαμο Χανίων για άγρα πελατών και παρεμπόδιση κυκλοφορίας. Επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων για τον αθέμιτο ανταγωνισμό.

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης στην 90ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης συμμετέχει για 4η χρονιά στη 90ή ΔΕΘ Θεσσαλονίκης, 5-13 Σεπτεμβρίου 2026. Στο Stand 46 του Κτιρίου 15 παρουσιάζει το αναπτυξιακό έργο στην Κρήτη.