21.5 C
Chania
Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2026

​Συγκλόνισε με δάκρυα στα μάτια η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια της κολύμβησης Α. Ντουντουνάκη: «Έδωσα ό,τι είχα»

Ημερομηνία:

Συγκλόνισε στις πρώτες της δηλώσεις η Άννα Ντουντουνάκη μετά τον ημιτελικό στα 100 μέτρα πεταλούδα.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στην απόσταση σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ με χρόνο 57.25 ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να μπει στην κορυφαία οκτάδα. Η Ντουντουνάκη κατετάγη 9η με απόσταση 6 χιλιοστά του δευτερολέπτου από την τελευταία αθλήτρια που πήρε την πρόκριση στον τελικό.

Μετά τον αγώνα της η αθλήτρια από τα Χανιά με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την προσπάθειά της.

«Πιστεύω ότι έδωσα ό,τι περισσότερο είχα σε αυτή την κούρσα. Χαίρομαι που έκανα ένα πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιτελικό το πρωί. Στεναχωριέμαι που αυτό δεν ήταν αρκετό. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα» είπε μεταξύ άλλων κλαίγοντας με λυγμούς.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά: Ο 9ος Αγώνας Δρόμου «Μάχης Φαραγγιού Καντάνου» τιμά την ιστορική μνήμη του Ολοκαυτώματος στις 7 Ιουνίου

Αισθητική αναβάθμιση της εισόδου του φαραγγιού Καντάνου από τον Δήμο Καντάνου-Σελίνου. Ολοκληρώθηκε στις 7 Ιουνίου 2026 το έργο ανάδειξης του φυσικού τοπίου στη Δυτική Κρήτη.

Βιωματική μάθηση και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση μέσα από το «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» στα Χανιά

Η ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. και η ΕΕΑΑ ολοκλήρωσαν το «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης» στα Χανιά με συμμετοχή μαθητών από σχολεία Αποκορώνου, Σφακίων και Χανίων. Διαδραστικά παιχνίδια και ενημέρωση για την ανακύκλωση.

Συνάντηση Δημάρχων Νομού Χανίων με Πρόεδρο Τ.Π. & Δανείων: Συναντίληψη για προτεραιοποίηση έργων επ’ ωφελεία των πολιτών

Συνάντηση Δημάρχων Νομού Χανίων με την Πρόεδρο του Τ.Π. & Δανείων Σταματίνα Παπαδόγγονα. Συζήτηση για χρηματοδοτικά εργαλεία, έργα υποδομών και ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ Ταμείου και ΟΤΑ.