Τηλεφωνική γραμμή SOS για παιδιά στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Το σωματείο «Όαση του παιδιού», θέλοντας να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στο Ηράκλειο αλλά και σε όλη την Κρήτη, έχει θέσει προσωρινά σε λειτουργία τηλεφωνική γραμμή  69 3828 3828 για θέματα που αφορούν στην παιδική κακοποίηση και την παιδική εργασία.

Βασικός της στόχος είναι η παροχή συμβουλών και κατευθύνσεων σε παιδιά, εφήβους και γονείς.

Μέσω της γραμμής αυτής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μοιραστούν ερωτήματα – προβληματισμούς που αφορούν σε παιδιά – εφήβους.

"Sponsored links"

Ειδικά εκπαιδευόμενο και έμπειρο προσωπικό (κοινωνικοί λειτουργοί &  ψυχολόγοι) θα παρέχουν τις ανάλογες κατευθύνσεις και πληροφορίες προκειμένου να βρεθεί η κατάλληλη λύση της κάθε περίπτωσης.

Μετά την καταγγελία θα ειδοποιείται η εθελοντική ομάδα του σωματείου «Όαση του Παιδιού» και έπειτα από σχετική έρευνα θα γίνεται παραπομπή στις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως η Διεύθυνση Πρόνοιας, η Εισαγγελία Ανηλίκων κλπ.

Συγκεκριμένα οι κλήσεις στην τηλεφωνική γραμμή SOS  69 3828 3828 θα αφορούν:

  • Παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο
  • Παιδιά που επαιτούν
  • Καταγγελίες για περιστατικά κακοποίησης παιδιών – θυμάτων
  • Παραπομπές σε αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς
  • Πληροφορίες για την εθελοντική οργάνωση Όαση του Παιδιού

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις