Άλλο πάλι τούτο: Ξεκάνουν τα αλμυρίκια και στην Παλιόχωρα… | Φωτός

1 Σχόλιο

Όπου βρουν φουντωμένα τα αλμυρίκια, ειδικά στις παραλιακές άκρες των δρόμων τα «κουρεύουν» σχεδόν σύριζα.

Το ίδιο φαινόμενο είδαμε στην ευθεία αμέσως μετά την έξοδο του Καστελίου, δεξιά κι αριστερά στον δρόμο, όπως επίσης και στο λιμάνι.

Τα ίδια και στην Παλιόχωρα, στον δρόμο που εδώ και χρόνια όλο φτιάχνεται κι όλο στα ίδια μένει.

"Sponsored links"

Ο δρόμος αυτός οδηγεί στον Κριό. Εκεί από δεξιά (όπως πάμε στον Κριό) τα ξεπάτωσαν από τη ρίζα. Δεν άφησαν ίχνος τους!!!

Αριστερά τα έκοψαν τόσο που έμειναν «κουτσάκια» και ένα δυό ξεράθηκαν εντελώς.

Έτσι δεν υπάρχει χώρος για σκιά και «ο ήλιος σκίζει την πέτρα» πόσο μάλλον τα αυτοκίνητα των ανθρώπων.

Ποιος τα κάνει αυτά, κύριοι δήμαρχοι Κισάμου και Καντάνου – Σελίνου;

Συνεννοηθήκατε να μην αφήσετε πέτρα πάνω στην άλλη;

"Sponsored links"

Ποιος κατευθύνει τις κοινές ενέργειες σας; Μήπως κάποια προγράμματα;

Σταματήστε επιτέλους. Βάλτε ένα τέρμα στην καρατόμηση των αλμυρικιών. Δεν σας φταίνε σε τίποτα για να δέχονται τη μανία σας. Ομορφαίνουν τη ζωή μας που εσείς «μαυρίζετε».

Ν.Α.Ν

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. Κώστας Πατσουράκης

    Θα έπρεπε να διασταυρώνετε της πληροφορίες σας όσο αφορά την κοπή στα αλμυρίκια στην θέση Κριός. Όπως γνωρίζετε πιστεύω να μην σας έχει διαφύγει το Νοέμβριο του 2019 έκανε δυο τυφώνες στη περιοχή που βγήκαν από εκείνο το σημείο και κατέστρεψαν 300 στρέμματα θερμοκήπια και τα αλμυρίκια έπεσαν θύματα της τότε καταιγίδας. Μήπος λοιπόν δεν έπρεπε να κλαδευτούν τα εναπομείναντα για να επανέλθουν;;Όσο γιά τα ξεραμένα τα είχε ξεπατώσει καταιγίδα τα φύτεψαν ξανά και δεν είχαν την τύχη να πιάσουν. Είμαι κάτηκος Κουντούρας και θλίβωμε για το απαράδεκτο άρθρο και για της κατηγορίες που ασύστολα εξαπολύεται …

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις