Άρχισαν συζητήσεις με εκπροσώπους της γερμανικής κυβέρνησης για το Sputnik V

Κανένα σχόλιο
Προ ημερών, η Βαυαρία υπέγραψε μνημόνιο με το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) σχετικά με πιθανές παραδόσεις Sputnik V.
Άρχισαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στο Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) και εκπροσώπων της γερμανικής κυβέρνησης σχετικά με την προηγμένη συμφωνία αγοράς του εμβολίου κατά του κορονοϊού Sputnik V.

Σημειώνεται ότι, νωρίτερα σήμερα Πέμπτη, ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας Γενς Σπαν δήλωσε ότι η Γερμανία θα διεξαγάγει διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία σχετικά με το εμβόλιο κορονοϊού Sputnik V, προκειμένου να μάθει πότε και σε ποιες ποσότητες μπορεί να χορηγηθεί.

"Sponsored links"

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε χθες το βράδυ ότι δεν θα υπογράψει συμβάσεις (με τη Ρωσία) όπως με άλλους παραγωγούς εμβολίων, όπως η BioNTech. Σε αυτό το πλαίσιο, […] είπαμε ότι θα διεξαγάγουμε διμερείς διαπραγματεύσεις, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας. Το πιο σημαντικό, θα συζητήσουμε πότε μπορεί να ξεκινήσει προμήθεια και τι ποσό μπορούμε να λάβουμε» δήλωσε ο Σπαν στο ZDF.

Σημειώνεται ότι, ήδη, η Βαυαρία έχει προκαταρκτική συμφωνία για την παραλαβή 2,5 εκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου μόλις εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Προς το παρόν, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων αξιολογεί το Sputnik V προκειμένου να εγκριθεί για χρήση στην Ευρώπη.

Ο ΕΜΑ έχει δηλώσει τη δέσμευσή του να εφαρμόσει το ίδιο επίπεδο ελέγχου και τα ίδια κριτήρια, όσο εξετάζει το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού, Sputnik V, όπως θα έκανε σε οποιαδήποτε άλλη επιστημονική περίπτωση.

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις