Άφαντος ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Μητσοτάκη στο αεροπλανοφόρο

Κανένα σχόλιο

Ποιος να το περίμενε ότι θα ερχόταν η στιγμή που Έλληνας πρωθυπουργός θα συμμετείχε σε εκδηλώσεις εντός αεροπλανοφόρου των ΗΠΑ και δε θα υπήρχε ούτε κιχ αντίδρασης από το κόμμα της μείζοντας αντιπολίτευσης! Να όμως που στη μεταμνημονιακή Ελλάδα, και με κόμμα της Αριστεράς στην αντιπολίτευση, δεν ακούγεται κουβέντα!

Οι εικόνες με τον πρωθυπουργό της χώρας εντός του αεροπλανοφόρου σε οποιαδήποτε άλλη περίοδο της μεταπολιτευτικής ιστορίας της χώρας θα είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων τοπικά και πανελλαδικά. Όμως, πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Τη θέση του μετριοπαθούς ΠΑΣΟΚ πήρε το κόμμα της “ριζοσπαστικής αριστεράς”, όμως στο ζήτημα των βάσεων η κυβερνώσα Αριστερά και η Δεξιά σφίγγουν τα χέρια και ανταγωνίζονται για το ποιος θα κάνει τη μεγαλύτερη υπόκλιση.

Ούτε κιχ δεν έχει βγάλει το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Κι αν σε κεντρικό επίπεδο λαμβάνοντας υπόψη και τις θέσεις που έχει εκφράσει κατά τη διακυβέρνηση της χώρας, αυτό είναι (ως ένα σημείο) κατανοητό, η επιλογή της σιωπής τοπικά προκαλεί πολλά ερωτήματα.

"Sponsored links"

Ακόμη και τις εποχές του σκληρού σημιτικού ΠΑΣΟΚ που ανταγωνιζοταν σε δεξιές θέσεις τη Νέα Δημοκρατία πάντα υπήρχε κάποια έστω αντίδραση – για την τιμή των όπλων – από κάποιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ή από τη Νομαρχιακή Επιτροπή.

Τώρα, τίποτα… Άραγε, ταυτίζονται εκεί στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ με όσους από τη Νέα Δημοκρατία θεωρούν τη γιγάντωση των βάσεων “ευκαιρία ανάπτυξης” για τον τόπο; Αυτό είναι το όραμά τους για τα Χανιά;

Μόνο κρίμα.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live