Έλεγχο του κινητού της για ενδεχόμενο παγίδευσής του ζητά η Τουλουπάκη

Κανένα σχόλιο

Η τέως Εισαγγελέας διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, ζητά έλεγχο του κινητού της για το ενδεχόμενο παγίδευσής του μέσω του κακόβουλου λογισμικού Predator, το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην προσπάθεια παγίδευσης του κινητού του Ν. Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Κουκάκη.

Η Τουλουπάκη ζητά τον έλεγχο του κινητού της για προσπάθεια παγίδευσης Όπως αναφέρει η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ η Ελένη Τουλουπάκη, απευθύνεται στο Ευρωπαίκό Κοινοβούλιο, προκειμένου να ελεγχθεί η συσκευής της.

Σημειώνεται ότι η Τουλουπάκη, έχει καταγγείλει ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον της, με αφορμή τις προσπάθειές της για διαλεύκανση του σκανδάλου Novartis.

"Sponsored links"

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live