Έσπασαν το γραφικόμετρο: Καλωσόρισαν τον Μάνφρεντ Βέμπερ στην Κρήτη με ρακές και μαντινάδες

Κανένα σχόλιο

Στη Χαβάη καλωσορίζουν τους επισκέπτες με χορό χούλα στην Κρήτη φαίνεται ότι όλους τους υποδέχονται, ακόμη και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Μάνφρεντ Βέμπερ με λύρα, μαντινάδες, ρακές και λουλούδια.

Ο Μάνφρεντ Βέμπερ έφτασε στην Κρήτη, όπου και θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά τα ετήσια Study Days του ΕΛΚ.

Η σημαντική αυτή απόφαση για την Ελλάδα ελήφθη έπειτα από αλλεπάλληλες συζητήσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τον πρόεδρο του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, οι οποίοι στη συνέχεια έφεραν το θέμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΕΛΚ, όπου υπερψηφίστηκε ομόφωνα.

"Sponsored links"

Oι ευρωβουλευτές του ΕΛΚ, με ιδιωτική πτήση charter από τις Βρυξέλλες, προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, όπου τους υποδέχθηκε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και στελέχη του κόμματος.

Μάλιστα το καλωσόρισμα στον πρόεδρο του ΕΛΚ έγινε με ρακές, μαντινάδες και λουλούδια.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live