13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

“Έχουμε ντοκουμενταρισμένα στοιχεία για βιοπειράματα στην Ουκρανία υπό τη χρηματοδότηση των ΗΠΑ” λέει ο Ρώσικος στρατός

Ημερομηνία:

Ο Ρωσικός στρατός έχει στα χέρια του ντοκομουνταρισμένα στοιχεία που επιβεβαιώνουν οτι το Πεντάγωνο είναι αναμεμειγμένο στη χρηματοδότηση στρατιωτικών βιολογικών προγραμμάτων στην Ουκρανία, είπε ο επικεφαλής της Δύναμης Προστασίας από τα Ραδιενεργά, Χημικά και Βιολογικά Όπλα Igor Kirillov.

“Πιστεύουμε ότι κομμάτια αυτών των βιολογικών όπλων δημιουργήθηκαν στην Ουκρανία”, είπε ο Kirillov. Σύμφωνα μάλιστα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS παρουσίασε έγγραφο με ημερομηνία 6 Μαρτίου 2015 σύμφωνα με το οποίο επιβεβαιωνόταν “η απευθείας ανάμειξη του Πενταγώνου στη χρηματοδότηση στρατιωτικών βιολογικών πειραμάτων στην Ουκρανία”.

Όπως τόνισε, είναι συνήθης πρακτική των ΗΠΑ να χρηματοδοτούν τέτοιου είδους προγράμματα σε τρίτες χώρες, συμπεριλαμβανομένων χωρών στην Αφρική και στην Ασία, μέσω των εθνικών υπηρεσιών υγείας τους.

tass.com

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ