14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Αγώνα ζωής δίνει ο 20χρονος Βολιώτης- Παραδέχτηκε το λάθος του ο ΑΝΤ1

Ημερομηνία:

Σκληρή μάχη για την ζωή του δίνει ο 20χρονος Βολιώτης, Γεράσιμος- Ιάσων Γεωργιάδης, ο μοναδικός επιζώντας του βαγονιού 1.

Ο νεαρός φοιτητής ήταν ο μόνος επιβάτης του πρώτου βαγονιού που σώθηκε. Με τη σύγκρουση, εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και γλίτωσε την έκρηξη και τη φωτιά. Όμως, η πτώση στο έδαφος του προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

. Ήδη, έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία, με τους γιατρούς να μην εγκαταλείπουν τις τιτάνιες προσπάθειες να τον σώσουν. Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή επισημαίνουν ότι η κατάστασή του είναι σταθερά κρίσιμη, ενώ όλος ο Βόλος βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας Γεωργιάδη και προσεύχεται ο Γεράσιμος- Ιάσων να βγει νικητής στην μάχη που δίνει.

Το λάθος του ΑΝΤ1 και η συγνώμη

Χθες, αναστάτωση προκλήθηκε από το ρεπορτάζ που πρόβαλλε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, με δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο πατέρας του 20χρονου και εξέφραζε την αισιοδοξία του για την πορεία της υγείας του παιδιού και μάλιστα πως τις επόμενες ημέρες θα ξεκινούσε η διαδικασία αποδιασωλήνωσής του, θέμα το οποίο αναπαρήγατε το magnesianews.gr, όπως και όλα τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ωστόσο σε ανάρτησή της, η θεία του παιδιού, Όλγα Γεωργιάδη έγραψε «Εύχομαι οι ψευδείς ειδήσεις του Ant1 να βγουν αληθινές!!!». Σύμφωνα με την κ. Γεωργιάδη «έβγαλαν ψευδείς ειδήσεις ότι αποσωληνώνεται … Μακαρι να γίνει έτσι…..και ηχητικό ντοκουμέντο τον αδελφό μου. Μόνο που δεν ήταν ο αδερφός μου . Αισχροί».

Σε επικοινωνία που είχε το magnesianews.gr με τον δημοσιογράφο που έκανε το ρεπορτάζ, παραδέχτηκε ότι όντως υπήρξε μπέρδεμα, αναφέροντάς μας χαρακτηριστικά πως στο ηχητικό που φέρεται να μιλούσε ο πατέρας του 20χρονου Βολιώτη, ακούγεται η φωνή ενός άλλου πατέρα, 20χρονου επίσης παιδιού, που νοσηλεύεται κι αυτό στο ίδιο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, πάνω στην χαρά του μάλλον ο πατέρας για τα καλά νέα και όλη την ταλαιπωρία που είχε, είπε ότι το παιδί του ήταν στο πρώτο βαγόνι, αλλά τελικά ήταν στο δεύτερο. Μάλιστα όπως μας είπε ο κ. Θάνος Κλωνόπουλος, ο διευθυντής του θα επικοινωνήσει προσωπικά με την οικογένεια Γεωργιάδη για να ζητήσει ένα μεγάλο συγνώμη.

magnesianews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ