Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Το δεύτερο χειρότερο της Ευρώπης, σύμφωνα με τις κριτικές επιβατών – Προτρέπονται να επιλέξουν το αεροδρόμιο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Ένα καλά οργανωμένο, καθαρό και άνετο αεροδρόμιο βοηθάει στη συνολική εμπειρία των επιβατών. Και κάπως έτσι έρχονται και οι καλές κριτικές στην πλατφόρμα της Google. Μάλιστα, σε μια πρόσφατη έρευνα του βρετανικού Holidu σχετικά με τα καλύτερα αεροδρόμια της Ευρώπης βάσει των κριτικών που αφήνουν οι χρήστες της Google φάνηκε πως ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, σε περισσότερες από 29.000 κριτικές το ελληνικό αεροδρόμιο συγκέντρωσε βαθμολογία 4.4 αστεριών, κάτι που το ξεχωρίζει από τα άλλα δύο βρέθηκαν αρκετά ψηλά. Ο λόγος για το αεροδρόμιο της Ζυρίχης στην Ελβετία, το οποίο έχει επίσης 4.4 αστέρια, αλλά με 12 χιλιάδες λιγότερες κριτικές, καθώς και το Francisco Sá Carneiro στο Πόρτο της Πορτογαλίας με τα ίδια αστέρια σε 13.000 κριτικές. Αξίζει να σημειώσουμε ότι και το αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην 11η θέση μεταξύ των 15 καλύτερων με 4,2 αστέρια.

Στα χειρότερα το αεροδρόμιο Ηρακλείου

"Sponsored links"

Η κορυφή είναι δική μας σε αυτή τη λίστα, αλλά είμαστε πολύ ψηλά και στην ακριβώς αντίθετη, αυτή με τα χειρότερα αεροδρόμιο της Ευρώπης. Εκεί έχουμε το δεύτερο χειρότερο, το οποίο δεν είναι άλλο από τον Κρατικό Aερολιμένα Ηρακλείου “Ν. Καζαντζάκης”. Σε συνολικά 10.791 κριτικές έχει μόλις 2.8 αστέρια στην Google, με το αεροδρόμιο του Μπορντό στη Γαλλία να βρίσκεται σε ακόμη χειρότερη θέση, μαζεύοντας μόλις 2.7 αστέρια στις μισές βέβαια κριτικές.

Όσο για τα παράπονα στα σχόλια των χρηστών σχετικά με το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, τα περισσότερα ήταν πως υπάρχει συνωστισμός, και ελλιπής εξοπλισμός που δεν εξυπηρετεί γρήγορα τους επιβάτες, παρά τον μεγάλο φόρτο.

Μάλιστα προτρέπονται όσοι θέλουν να ταξιδέψουν να επιλέξουν το αεροδρόμιο Χανίων, το οποίο απέχει όπως αναφέρεται, μόλις 2 ώρες από το Ηράκλειο.

Διαβάστε ολόκληρη την έρευνα στο holidu.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live