15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Αναζητούνται συμβατοί λήπτες για τα όργανα της 21χρονης – Αφήνουν λουλούδια στο σημείο της παράσυρσης – Πιθανόν την Πέμπτη η κηδεία

Ημερομηνία:

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας η διαδικασία εξέτασης των οργάνων στον οργανισμό της 21χρονης που ταξίδεψε στη γειτονιά των αγγέλων, αφήνοντας την τελευταία της πνοή στο Παπαγεωργίου την Κυριακή, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr τα όργανά της αποδείχθηκαν σε καλή κατάσταση και αυτό που απομένει είναι να εντοπιστούν συμβατοί λήπτες. Άλλωστε, όπως η ίδια της η μητέρα δήλωσε: «Το κορίτσι μου ήταν ένα θαύμα και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμη ένα θαύμα, χαρίζοντας ζωή».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία στο χειρουργείο, ενώ αύριο θα βγει οριστικά από τη μηχανική υποστήριξη.

Αναμένονται ειδικά κλιμάκια από Ωνάσειο και Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, ενώ οι κερατοειδείς θα παραμείνουν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου διενεργούνται μεταμοσχεύσεις κερατοειδούς.

Θα ακολουθήσει και άλλη διαδικασία εξετάσεων, όπως είθισται, μετά τη λήψη ώστε να κριθεί ποια όργανα είναι τελικά κατάλληλα προς μεταμόσχευση ώστε να γίνουν οι επεμβάσεις στους συμβατούς λήπτες.

Η κηδεία της νεαρής κοπέλας θα πραγματοποιηθεί το πιθανότερο την Πέμπτη, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στα Χανιά Κρήτης, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο.

Λουλούδια στο σημείο της παράσυρσης

Φίλοι και συμφοιτητές αποχαιρετούν την 21χρονη φοιτήτρια της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αφήνοντας λουλούδια και σημειώματα που αναγράφουν -μεταξύ άλλων- «καλό ταξίδι άγγελέ μου», στο σημείο της παράσυρσης, στην περιοχή της Καμάρας.

 

Σημειώνεται ότι ο 28χρονος οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την Εμμανουέλα οδηγήθηκε στις φυλακές με σύμφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή, ενώ η 19χρονη συνεπιβάτιδά του αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...