Αναφορές Χ. Μαρκογιαννάκη για θέματα του Δήμου Πλατανιά

Κανένα σχόλιο

Αναφορά προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κατέθεσε ο βουλευτής Χανίων την ΝΔ Χρήστος Μαρκογιαννάκης σχετικά με τη διάθεση αποσυρθέντων αεροσκαφών στον Δήμο Πλατανιά, στην οποία αναφέρει:

Με την αναφορά μου αυτή, σας διαβιβάζω σχετικό έγγραφο του Δημάρχου Πλατανιά προς τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, διά του οποίου αιτείται τη δωρεάν παραχώρηση προς τον ομώνυμο Δήμο δύο αποσυρθέντων αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας, προκειμένου να τοποθετηθούν ως αξιοθέατα στον πρόδρομο του υπό σχεδιασμό Καταδυτικού Πάρκου.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι το εν λόγω Πάρκο θα αποτελέσει χώρο αναψυχής για την τοπική κοινωνία, αλλά και σημαντικό τουριστικό πόλο έλξης για την ευρύτερη περιοχή, σας καλώ να εξετάσετε το περιεχόμενο του σχετικού αιτήματος.

"Sponsored links"

Επίσης ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ κατέθεσε και αναφορά προς τους υπουργούς Οικονομικών και Εσωτερικών με θέμα «Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών τρίτων προς τους Ο.Τ.Α. της χώρας», όπου αναφέρει:

Με την αναφορά μου αυτή, σας διαβιβάζω σχετικό έγγραφο του Δημάρχου Πλατανιά, διά του οποίου αιτείται την ψήφιση διάταξης για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων προς τους Ο.Τ.Α. της χώρας, σε περίπτωση που συντρέχει πραγματική οικονομική αδυναμία των οφειλετών.

Δεδομένου ότι η έλλειψη οικονομικής ρευστότητας προκαλεί σοβαρά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των Ο.Τ.Α., σας καλώ να εξετάσετε το περιεχόμενο του σχετικού αιτήματος.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις