Ανδρέας Παπανδρέου: Σε δημοπρασία τα γυαλιά του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ

Κανένα σχόλιο

Σε δημοπρασία βγαίνουν τα εμβληματικά γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ο γιος του, Νίκος Παπανδρέου, μίλησε για τη δημοπράτηση που γίνεται για καλό σκοπό, καθώς τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο “Ελπίδα”.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην φιλανθρωπική οργάνωση της Μαρίνας Βερνίκου, η οποία συγκεντρώνει αντικείμενα διάσημων ανθρώπων προκειμένου να τα δημοπρατήσει.

"Sponsored links"

Νίκος Παπανδρέου: Για καλό σκοπό έχει αξία κάτι τέτοιο

“Πιστεύω ότι θα άρεσε στον Αντρέα κάτι αντίστοιχο. Δεν νομίζω ότι έπαιρνε σοβαρά τα αντικείμενα εν ζωή, δεν είχε τέτοια τρέλα. Και για καλό σκοπό έχει αξία κάτι τέτοιο. Δεν είναι ότι δίνουμε κάποιο γραπτό κειμήλιο. Κάτι που ήταν μέσα στη ζωή του, που σήμερα ο κόσμος για κάποιο λόγο το θέλει, υποθέτω, θα το δούμε” είπε ο Νίκος Παπανδρέου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Εξήγησε πως σήμερα υπάρχει μία “τρέλα” με τον πατέρα του και το ΠΑΣΟΚ – όπως ήταν επί ημερών του – και πιστεύει ότι είναι καλή στιγμή για τη δημοπράτηση ενός τέτοιου αντικειμένου.

“Ειδικά σήμερα που υπάρχει πάθος για το παρελθόν του Αντρέα. Δεν έχουμε τόσα αντικείμενα, έχουμε αρχείο με ομιλίες, φωτογραφίες. Είναι λίγα τα αντικείμενα, γυαλιά, πίπες” πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για την τιμή που πιστεύει ότι θα πωληθούν, σημείωσε πως “αν πιάνανε 10.000 ευρώ, θα ήμουν χαρούμενος”.

news247.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live