24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Αντιπολεμική-αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση την Παρασκευή στην Πλατεία Αγοράς

Ημερομηνία:

Αντιπολεμική-αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση την Παρασκευή 19/1,στις
19:00 στην Πλατεία Αγοράς

3 μήνες πλέον το φασιστικό σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ, με τη στήριξη των ιμπεριαλιστών, συνεχίζει τη σφαγή του παλαιστινιακού λαού, οι νεκροί ξεπερνάνε τους 25000. Είναι ανάγκη να εκφραστεί η αλληλεγγύη μας στο λαό της Παλαιστίνης που αγωνίζεται για την ελευθερία του. Να αγωνιστούμε ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στα σχέδια των ιμπεριαλιστών, που δε διστάζουν να βάλουν φωτιά σε όλη την περιοχή.

Ένα ακόμα δείγμα η επίθεση ΗΠΑ-Βρετανίας στην Υεμένη. Η κυβέρνηση διατρανώνει ότι βρίσκεται με τη «σωστή» πλευρά της ιστορίας και στηρίζει το κράτος -δολοφόνο του Ισραήλ. Μάλιστα επίκειται η αποστολή ελληνικής φρεγάτας στην Ερυθρά θάλασσα, ενώ έχει ήδη παραχωρήσει τη χώρα από άκρη σ’ άκρη στο ΝΑΤΟ διαθέσιμη για κάθε χρήση.

Ο αγώνας για την απεμπλοκή της χώρας από τον πόλεμο αφορά τον καθένα μας. Μπροστά στους αυξανόμενους πολεμικούς κινδύνους είναι ανάγκη να αναπτυχθεί αντιπολεμικό-αντιιμπεριαλιστικό κίνημα.

  • Καμία εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο! ΟΧΙ στην αποστολή της φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα!
  • Έξω οι βάσεις του θανάτου! 
  • Έξω ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και ΕΕ από τη χώρα!
  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη! Νίκη στο δίκαιο αγώνα του Παλαιστινιακού Λαού για Ελεύθερη και Ανεξάρτητη Πατρίδα!

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ