6.8 C
Chania
Thursday, February 13, 2025

Αντιπροσωπεία της Ρώσικης πρεσβείας συμμετέχει στις εκδηλώσεις στα Χανιά για τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Ημερομηνία:

Στις εκδηλώσεις για τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου που θα πραγματοποιηθούν στα Χανιά, τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2011 συμμετέχει και αντιπροσωπεία από τη Ρωσική Πρεσβεία στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, στις εκδηλώσεις, τόσο στο Ηρώο της πόλης όσο και στα μνημεία που βρίσκονται στον Άγιο Λουκά, θα παραστούν : α) ο πρέσβης και σύμβουλος της πρεσβείας κ. MICHAEL SAVVA και β) ο Στρατιωτικός Ακόλουθος της Πρεσβείας κ. SERGEY DEMYANOV.

Λίγο πριν από τις εκδηλώσεις, οι Ρώσοι επίσημοι θα επισκεφθούν στις 10.00 τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Απόστολο Βουλγαράκη και στις 10.30 το Δήμαρχο Χανίων κ. Μανώλη Σκουλάκη.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέα καταγγελία για τα Τέμπη: Δεν έχουν καταθέσει οι επιζώντες, δεν έχουν παραδοθεί τα κινητά των θυμάτων

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών αλλά...

Στρατηγική Συνάντηση των Πρυτανικών Αρχών Πολυτεχνείου και Πανεπιστημίου Κρήτης στα Χανιά

Μια σημαντική συνάντηση μεταξύ των Πρυτανικών Αρχών του Πολυτεχνείου...