Τι ήθελε η αντιπροσωπεία του μεγαλύτερου λιμανιού της βόρειας Κίνας στο Ηράκλειο;

Κανένα σχόλιο

Αντιπροσωπεία του λιμανιού Tianjin, λιμάνι της πόλης του Πεκίνου πρωτεύουσας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και μεγαλύτερο λιμάνι της βόρειας Κίνας, επισκέφτηκε σήμερα Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015 τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, επικεφαλής της Κινέζικης αντιπροσωπείας ήταν η Πρόεδρος του λιμανιού κα. Zhang Lili η οποία συνοδευόταν από διευθυντικά στελέχη του λιμανιού Tianjin.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού με αντιπροσωπεία της Διοίκησης του λιμανιού με επικεφαλής τον κ Ιωάννη Μπρα Πρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλο του ΟΛΗ . Στην συνάντηση επίσης παρέστη ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Ο.Λ.Η. κ. Μηνάς Καπετανάκης, ο κ. Πάρης Τζόρβας, εκπρόσωπος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου καθώς και εκπρόσωπος του κ. Μιχάλη Βαμιεδάκη Περιφερειακού Συμβούλου Κρήτης – Εντεταλμένου Συμβούλου Τουρισμού.

"Sponsored links"

Σκοπός της επίσκεψης που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την συνεργαζόμενη με τον Οργανισμό Ιταλική εταιρεία στον τομέα της κρουαζιέρας Costa Crociere η οποία και έχει αναπτύξει στενούς δεσμούς συνεργασίας με το λιμάνι Tianjin της Κίνας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της στη χώρα, ήταν η δυνατότητα συνεργασίας των δύο λιμανιών και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε ζητήματα της βιομηχανίας της κρουαζιέρας και τις προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης μεταξύ της Κρήτης και της πόλης Tianjin, που αριθμεί 40.000.000 κατοίκους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε από τον κ. Μπρα παρουσίαση του λιμανιού του Ηρακλείου, των εγκαταστάσεων, των μεγεθών και των δυνατοτήτων του, των υψηλού επιπέδου ανταγωνιστικών υπηρεσιών που προσφέρει και των σύγχρονων πρακτικών που εφαρμόζει στον τομέα της κρουαζιέρας, ακλουθώντας την διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή πληροφοριών.

Μετά την συνάντηση ακολούθησε γεύμα εργασίας και το Σάββατο 17 Ιανουαρίου το πρωί είναι προγραμματισμένη ξενάγηση της Κινέζικης αντιπροσωπείας στη μαρίνα του Αγίου Νικολάου πάντα στα πλαίσια της ανταλλαγής τεχνογνωσίας, μετάδοση γνώσης του κλάδου του Τουρισμού και διαφήμισης του νησιού της Κρήτης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live