Αν υπήρχαν υποδομές θα είχαμε χειμερινό τουρισμό

Κανένα σχόλιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΝΟΥΣΟΣ Γ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Ο έγκριτος Χανιώτης οικονομολόγος Μιχάλης Αρτεμάκης γράφει στον “τοίχο” του στα social mintia ότι αν είχαμε τις κατάλληλες υποδομές θα είχαμε χειμερινό τουρισμό. Τώρα έφυγε από την ανάστατη Αίγυπτο και οδεύει προς τις Καναρίους νήσους που τις διαθέτουν.Ξέρετε πόσα χρόνια διαβάζω και ακούω για χειμερινό τουρισμό; Ήμουνα νιος και γέρασα.Ντροπή στις κυβερνήσεις, στους ξενοδόχους ,στα επιμελητήρια τους και σε κάθε ανευθυνουπεύθυνο για την ελληνική ανοργανωσιά και την έλλειψη ανταγωνιστικότητας.Έτσι θα βγούμε από τη κρίση; Χωρίς ένα ευρύτερο γενικό σχέδιο και οργάνωση; Και όχι μόνο για τον τουρισμό βεβαίως.
Ορίστε η άποψη του έγκυρου οικονομολόγου.
“Δεν υπάρχουν ξενοδοχεία με θέρμανση, δεν υπάρχουν υποδομές για να απασχολήσεις τους επισκέπτες σου,σε εσωτερικές – εξωτερικές δραστηριότητες, πχ συνεδριακά κέντρα, θερμαινόμενες πισίνες περιπάτους, ορειβατικές διαδρομές, δραστηριότητες βουνού, θεματικός τουρισμός, σύνδεση με παραγωγές, κλπ. Όλες οι υποδομές μας είναι γύρω από θάλασσα-ήλιο-αμμουδιές, δηλαδή άνοιξη-καλοκαίρι.”
ΠΗΓΗ “FB” ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΤΕΜΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live