Απάντηση αρμόδιου Υπουργού σε αναφορά του Νότη Μαριά σχετικά με την άμεση αποσύνδεση θεώρησης βιβλίων-στοιχείων από τη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, την οποία ζήτησε η ΟΕΒΕΝΗ

Κανένα σχόλιο

Σε σχέση με την υπ’αριθ. 436/4.9.2013 αναφορά του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τομεάρχη Οικονομικών και Βουλευτή Ηρακλείου Νότη Μαριά που κατατέθηκε στις 29.8.2013 με θέματην άμεση αποσύνδεση θεώρησης βιβλίων-στοιχείων από τη φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, την οποία ζήτησε η ΟΕΒΕΝΗ, το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικώναπέστειλε την παρακάτω υπ’αριθ. ΓΚΕ 1146680 ΕΞ 2013/478 & 559/26.9.2013 απάντηση: «Από τον συνδυασμό των διατάξεων της παραγράφου 23 του άρθρου 4 και της παραγράφου 1 του άρθρου 9 του Κώδικα Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών (Κ.Φ.Α.Σ. – ν.4093/2012, υποπαράγραφος Ε1) προβλέπονται τα φορολογικά βιβλία και στοιχεία που υποχρεωτικά θεωρούνται από τις αρμόδιες Δ.Ο.Υ., για τα οποία, σύμφωνα με τα τελευταία εδάφια των προαναφερόμενων παραγράφων, από 1.1.2014 δεν απαιτείται η θεώρησή τους.»

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live