13.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Απίστευτες δηλώσεις Μητσοτάκη: Εγώ έριξα τις τιμές στην παγκόσμια αγορά φυσικού αερίου

Ημερομηνία:

Ο πρωθυπουργός, σε συνέντευξη Τύπου στη Σύνοδο Κορυφής στις Βερσαλλίες, δήλωσε στους εμβρόντητους ξένους δημοσιογράφους ότι ο ίδιος έριξε τις τιμές της παγκόσμιας αγοράς φυσικού αερίου.

«Ενδεικτικά αναφέρω, μόλις τις τελευταίες τέσσερις μέρες, από τη στιγμή δηλαδή που δημοσιοποιήθηκε η πρότασή μου, και το ανακοινωθέν της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η αγορά φυσικού αερίου έχει πέσει κατά 50%. Από περίπου 220 που ήτανε πριν από πέντε μέρες, γύρω στο 115 είδα ότι βρίσκεται πριν από μία ώρα», δήλωσε, επι λέξει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Βέβαια, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν είχε ανακοινώσει από τις 8 Μαρτίου πως η Ε.Ε. πρότεινε πλαφόν στην τιμή φυσικού αερίου και την επόμενη ημέρα τα ελληνικά ΜΜΕ “ενημέρωσαν” πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίρνει «πρωτοβουλία για επιβολή πλαφόν στις ευρωπαϊκές τιμές φυσικού αερίου».

Αλλά, μικρή σημασία έχουν αυτά.

Αυτό του είπαν οι σύμβουλοί του να πει, αυτό είπε.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...