Απίστευτες δηλώσεις Μητσοτάκη: Εγώ έριξα τις τιμές στην παγκόσμια αγορά φυσικού αερίου

Κανένα σχόλιο

Ο πρωθυπουργός, σε συνέντευξη Τύπου στη Σύνοδο Κορυφής στις Βερσαλλίες, δήλωσε στους εμβρόντητους ξένους δημοσιογράφους ότι ο ίδιος έριξε τις τιμές της παγκόσμιας αγοράς φυσικού αερίου.

«Ενδεικτικά αναφέρω, μόλις τις τελευταίες τέσσερις μέρες, από τη στιγμή δηλαδή που δημοσιοποιήθηκε η πρότασή μου, και το ανακοινωθέν της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η αγορά φυσικού αερίου έχει πέσει κατά 50%. Από περίπου 220 που ήτανε πριν από πέντε μέρες, γύρω στο 115 είδα ότι βρίσκεται πριν από μία ώρα», δήλωσε, επι λέξει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Βέβαια, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν είχε ανακοινώσει από τις 8 Μαρτίου πως η Ε.Ε. πρότεινε πλαφόν στην τιμή φυσικού αερίου και την επόμενη ημέρα τα ελληνικά ΜΜΕ “ενημέρωσαν” πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίρνει «πρωτοβουλία για επιβολή πλαφόν στις ευρωπαϊκές τιμές φυσικού αερίου».

Αλλά, μικρή σημασία έχουν αυτά.

Αυτό του είπαν οι σύμβουλοί του να πει, αυτό είπε.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live