17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Απίστευτο! Ομολόγησε ο πιλότος και σύζυγος τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά – Δεν υπήρξε ποτέ ληστεία – Ο ίδιος κρέμασε τον σκύλο | Βίντεο

Ημερομηνία:

Ομολόγησε ο 33χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μετά από μαραθώνια κατάθεση οκτώ και πλέον ωρών, τη δολοφονία της γυναίκας του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαϊου, προκαλώντας σοκ στην κοινωνία που παρακολουθεί άφωνη τις εξελίξεις. Η αστυνομία προχωρά στη σύλληψή του.

Ο 33χρονος σύζυγος της 20χρονης Καρολάϊν, που δολοφονήθηκε στις 11 Μαϊου, δίπλα στο μωρό της και μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά, είναι ο δολοφόνος της αφού ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε την εικοσάχρονη γυναίκα του τον περασμένο Μάιο., σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.

Ο 32χρονος πιλότος δεν μπορούσε να αντικρούσει τα στοιχεία που είχε στα χέρια της η Αστυνομία ενώ ισχυρίστηκε ότι η νεαρή γυναίκα του είπε ήταν αποφασισμένη να πάρει το παιδί και να τον εγκαταλείψει.

O 33χρονος πιλότος, που “έσπασε” μετά από κατάθεση περίπου οκτώ ωρών, είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα, πάνω στα νεύρα του, μετά από ένα διαπληκτισμό τους, το μοιραίο βράδυ, ενώ πρόσθεσε πως δεν είχε συνεργό.

«Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν από νωρίς. Κάποια στιγμή πέταξε το παιδί στην κούνια και μου είπε σήκω και φύγε από το σπίτι. Θόλωσα, την έπνιξα και σκηνοθέτησα τη ληστεία» είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς.

Ο σύζυγος της 20χρονης ανέφερε ακόμη, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε συνεχείς προστριβές με την Καρολάιν, ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτό που τον ένοιαζε πάνω από όλα ήταν το μωρό τους.

Ο καθ΄ ομολογία δράστης πρόκειται να οδηγηθεί αύριο το πρωί στον εισαγγελέα.

Καταιγιστικές ήταν από νωρίς οι εξελίξεις για το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Τα νέα στοιχεία έδιναν διαφορετική τροπή στις έρευνες.

Ο πιλότος σύζυγός της, μεταφέρθηκε αμέσως μετά το μνημόσυνο της συζύγου του, που τελέστηκε το πρωί, στην Αλόννησο, με τη συνοδεία αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, στον 11-ο όροφο της ΓΑΔΑ, για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με ορισμένα «θολά» σημεία της υπόθεσης. Θεωρήθηκε βασικός ύποπτος καθώς από τα νέα ψηφιακά ευρήματα προέκυψαν αντιφάσεις σε σχέση με την αρχική του κατάθεση. Τα στοιχεία που οδήγησαν εκ νέου τον πιλότο στην ΓΑΔΑ ήταν το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν, η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας της μεζονέτας και το κινητό τηλέφωνο του.

Πρόκειται για στοιχεία που προέκυψαν τις 2-3 τελευταίες μέρες με βάση κάποιες τεχνικές αναλύσεις των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών. Από τη μνήμη του βιομετρικού ρολογιού που φορούσε η 20χρονη και κατέγραφε τους παλμούς της καρδιάς της προκύπτει μια ανακολουθία σχετικά με την ώρα του θανάτου της 20χρονης που είχε δηλωθεί από τον σύζυγό της. Επίσης, στο εσωτερικό της μεζονέτας υπήρχε μία κάμερα ασφαλείας από την οποία -με βάση τα στοιχεία που υπήρχαν μέχρι πρότινος –  οι ληστές κατά την αποχώρησή τους αφαίρεσαν την κάρτα μνήμης έτσι ώστε οτιδήποτε είχε καταγράψει να εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί έκαναν τεχνική ανάλυση στην κάμερα και προέκυψε ότι η κάρτα μνήμης έχει πιθανότατα αφαιρεθεί σε χρόνο πριν το διάστημα της ληστείας που είχε αναφέρει στις καταθέσεις του ο πιλότος. Το τρίτο στοιχείο έχει να κάνει με ένδειξη κάποιας λειτουργίας του κινητού τηλέφωνου του συζύγου το διάστημα κατά το οποίο ο ίδιος έχει πει ότι είναι δεμένος και αναίσθητος.

Ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις στα ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε η 20χρονη σύζυγός του μαρτυρικό θάνατο.

"google ad"

Οι αστυνομικοί είχαν ήδη αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας και έψαχναν να βρουν σε άλλες πηγές το κίνητρο του δράστη.

Τα στοιχεία που κατά την αστυνομία τεκμηρίωσαν την ενοχή του προέρχονται κυρίως από την ανάλυση με τη βοήθεια της τεχνολογίας των στοιχείων που προέρχονται από κάμερα, τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, αλλά και το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης μητέρας που έδειξε την πραγματική ώρα του θανάτου της, που δεν συνέπιπτε με όσα είχε καταθέσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Οι αντιφάσεις του συζύγου

Ειδικότερα, τα νεότερα στοιχεία που έδειξαν τον δολοφόνο, είναι τα εξής:

-Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβαδίζει χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος. Αφαιρέθηκε πολύ νωρίτερα από τις ώρες που υποτίθεται ότι είχαν μείνει στο σπίτι οι «ληστές».

-Παράλληλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.

-Επίσης, «φως» στην υπόθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ρίχνει και το βιομετρικό ρολόϊ – κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, την ώρα που σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο σύζυγός της έπρεπε να ήταν νεκρή.

Η σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι είχε διαταραχθεί

Επιπλέον, το ζευγάρι φαίνεται να καυγάδιζε εκείνο το βράδυ και μάλιστα, φέρονταν να είχαν προβλήματα επί μήνες, με την Καρολάιν, το τελευταίο βράδυ πριν από τη δολοφονία να φέρεται πως έψαχνε στο booking ξενοδοχείο για να φύγει από το σπίτι μαζί με το παιδί.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η Καρολάιν φέρεται να είχε εκφράσει την επιθυμία να χωρίσουν και να φύγει μαζί με το μωρό, πράγμα που εκείνος δεν δεχόταν.

Το μοιραίο βράδυ της 10ης προς την 11η Μαϊου η Καρολάιν βρισκόταν στο υπνοδωμάτιό τους, στη σοφίτα της μεζονέτας. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στο σαλόνι, μαζί με το μωρό, όπως τουλάχιστον  προκύπτει από την τελευταία εικόνα που έχει καταγράψει η κάμερα στις 12.30, πριν αφαιρεθεί η κάρτα μνήμης πράγμα που έγινε περίπου μία ώρα αργότερα. Το ζευγάρι φέρεται ότι αντάλλασε μηνύματα, ενώ σε εκείνο το διάστημα τοποθετείται πλέον και η δολοφονία της Καρολάιν, καθώς το βιομετρικό της ρολόι καταγράφει περίπου σ’ αυτό το διάστημα απότομη αύξηση των καρδιακών της παλμών και μετά αυτή η ζωτική ένδειξη παύει.

Ο 32χρονος πιλότος φέρεται να είχε περιέλθει σε πολύ δύσκολη λόγω της αστυνομικής πίεσης και έπαιρνε μικρές ανάσες όταν διαρρέονταν πληροφορίες περί αλλοδαπών υπόπτων. Όμως η αστυνομία ωστόσο, ήταν πεπεισμένη ότι ποτέ δεν είχε γίνει ληστεία.

Ο σύζυγος φέρεται ότι μετά τη δολοφονία, άφησε δίπλα στο άψυχο σώμα της γυναίκας του το μωρό τους, το οποίο βρήκε λίγες ώρες αργότερα ο αστυνομικός. Παράλληλα, ενώ ισχυριζόταν ότι οι «ληστές» σκότωσαν και τον σκύλο, φαίνεται ότι πως ο σκύλος ήταν δεμένος από την κουπαστή στη σκάλα της μεζονέτας και κρεμάστηκε από το λουρί του πάνω στη φασαρία.

Νωρίτερα, ανακοινώσεις έγιναν από την αστυνομία για τα Γλυκά Νερά.

«Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη στην Αλόννησο. Περιμέναμε να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος στην ΓΑΔΑ. Θα μπορούσε να γίνει και χθες, ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του. Σήμερα μεταφέρθηκε στην ΓΑΔΑ για να δώσει πληροφορίες ως ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της υπόθεσης» τόνισαν χαρακτηριστικά σε ανακοινώσεις τους οι εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ