Απειλούν την οικογένεια και το παιδί του τραγουδιστή Σ. Δρογώση επειδή τάχθηκε υπέρ του πιστοποιητικού εμβολιασμού: Στήριξη από Άρη Χατζηστεφανου και Άδωνι Γεωργιάδη!

Κανένα σχόλιο

Απίστευτα πράγματα.

Ο γνωστός τραγουδιστής Στάθης Δρογώσης όπως καταγγέλει δημόσια, δέχεται απειλές εις βάρος της ζωής του, της οικογένειάς του, ακόμα και του μικρού παιδιού του επειδή τάχθηκε υπέρ των εμβολιασμών. Εξ αυτού μάλιστα αποφάσισε να κλείσει τους λογαριασμούς του στο twitter και στο instagram.

Γράφει σχετικά:

"Sponsored links"

Στις απειλές που δέχθηκε τη στήριξή του πρόσφερε ο γνωστός δημοσιογράφος Αρης Χατζηστεφάνου:

Απρόσμενος συμπαραστάσης και ο Υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος με ανάρτηση του ανέφερε:

Σημειώνουμε ότι ο Στάθης Δρογώσης είχε ταχθεί υπέρ της αποφασης του Πάνου Κιαμου για είσοδο στο κατάστημα που θα τραγουδά μόνο εμβολισμένων.

Με 3 αναρτήσεις σημείωνε:

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live