Απομονωμένο το Πολυτεχνείο Κρήτης: Μέχρι και το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης ενάντια στη μετατροπή σε ξενοδοχείο των κτιρίων στο Λόφο Καστέλι

Κανένα σχόλιο

Όλο και πληθαίνουν οι φορείς που ξεκάθαρα τάσσονται ενάντια στην ξενοδοχοποίηση των κτιρίων στο Λόφο Καστέλι τη στιγμή όπου ουδείς φορέας της Κρήτης πέραν του Πολυτεχνείου Κρήτης και των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας δεν τάσσεται υπέρ της ξενοδοχοποίησης. Και το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί στους καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης ότι τάσσεται ενάντια στην μετατροπή των ιστορικών κτιρίων σε ξενοδοχείο.

Διαβάστε τι αναφέρει:

“Κύριοι καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης,

"Sponsored links"

Για λόγους ιστορικούς, πολιτικούς, κοινωνικούς και πρωτίστως έχουμε  το χρέος να διατηρηθούν  τα  ιστορικά κτήρια της  πόλης  προς  όφελος  της  κοινωνίας  και  των πολιτών.

Για τους  παραπάνω λόγους  συντασσόμαστε με την κοινωνία και  τους θεσμικούς φορείς  των Χανίων ,που σκοπό έχουν την αξιοποίηση των παραπάνω κτιρίων  προς όφελος των  πολίτων.”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live