Απ. Τζιτζικώστας από τους Τάφους των Βενιζέλων: “Οι τζιχαντιστές σπέρνουν τον τρόμο και απειλούν πλέον τον τρόπο ζωής μας” | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Δήλωση για την τρομοκρατία και τη στάση της κυβέρνησης, μετά και την τραγωδία στο Παρίσι, έκανε σήμερα από το Μνημείο των Τάφων των Βενιζέλων, στην Κρήτη, ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Η δήλωση του κ. Τζιτζικώστα, μετά την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο, είναι η εξής:

«Μετά την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι τα δεδομένα άλλαξαν και για την Ευρώπη και για την Ελλάδα. Οι τζιχαντιστές σπέρνουν τον τρόμο και απειλούν πλέον τον τρόπο ζωής μας. Η ασφάλεια και η ελευθερία είναι σήμερα το κορυφαίο ζήτημα για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες.

"Sponsored links"

Η παγκόσμια κοινότητα δεν πρέπει να δείξει καμία ανοχή, πρέπει τώρα να αντιμετωπίσουμε αποφασιστικά τους τρομοκράτες.Ειδικά για την Ελλάδα έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς η χώρα μας είναι πύλη εισόδου προσφύγων και μεταναστών.

Και το πρόβλημα μεγαλώνει εξαιτίας της στάσης της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Με τη διακηρυγμένη πολιτική ανοιχτών θυρών.Με τη χαλαρή και ιδεοληπτική του στάση απέναντι στα ζητήματα τρομοκρατίας και μετανάστευσης.

Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε αυτή την κυβέρνηση που μήνυσε τον μοναδικό Υπουργό της που τόλμησε να μιλήσει για ασφάλεια.Με τη στάση τους μετατρέπουν τη χώρα σε αποθήκη ψυχών και υπάρχει ο κίνδυνος να τη μετατρέψουν και σε πύλη εισόδου τρομοκρατών.

Σε αυτό ακριβώς θέλω να εστιάσω.

Η κυβέρνηση πρέπει πρώτα και κύρια να διαφυλάξει αποτελεσματικά τα εθνικά μας σύνορα.

Πρέπει άμεσα να ενεργοποιήσουμε τα κέντρα φιλοξενίας, ώστε οργανωμένα να ολοκληρώνεται ο έλεγχος και ταχύτατα οι πρόσφυγες να προωθούνται στις χώρες που θέλουν να καταλήξουν.

Όσον αφορά στην επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Τουρκία, πρέπει να διεκδικήσει:Την άμεση ενεργοποίηση της συμφωνίας επανεισδοχής όλων όσοι δεν είναι πραγματικοί πρόσφυγες.

Οφείλει επίσης να ασκήσει πίεση στην Τουρκία να αποδεχθεί τη δημιουργία hotspots, δηλαδή σημείων ελέγχου στο έδαφός της και κοντά στα σύνορα με Συρία».

Το βίντεο με τη δήλωση του Απόστολου Τζιτζικώστα μπορείτε να δείτε στη συγκεκριμένη διεύθυνση:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live