27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Αρκαλοχώρι: Οργή και αγανάκτηση για τους πλειστηριασμούς κατοικιών σεισμοπλήκτων

Ημερομηνία:

Στην έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Σεισμοπλήκτων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα», που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 12/3 στο Πολύκεντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου Καστελλίου και Βιάννου, συμμετείχαν ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης και οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης.

Η συνέλευση χαρακτηρίστηκε από μαζικότητα με τους παρευρισκόμενους να εκφράζουν την αγανάκτησή τους για το γεγονός ότι πολλά και σημαντικά προβλήματα που προέκυψαν από τον σεισμό του Σεπτεμβρίου του 2021 παραμένουν ακόμα και σήμερα άλυτα, με ευθύνη της Πολιτείας. Παράλληλα, το γεγονός των κατασχέσεων ακινήτων σεισμόπληκτων που έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, έχει εξαγριώσει τους πολίτες που αισθάνονται εντελώς απροστάτευτοι απέναντι στις ορέξεις των τραπεζών και των funds.

Οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις τοποθετήσεις τους, εξέφρασαν την αμέριστη υποστήριξη στα δίκαια αιτήματα του Συλλόγου, ανέλυσαν τις Κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις που έχουν υλοποιηθεί από την πλευρά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, καθώς και τις πιέσεις που έχουν ασκήσει στους συναρμόδιους Υπουργούς. Δεσμεύτηκαν επίσης να μεταφέρουν για πολλοστή φορά τα αιτήματα του Συλλόγου στη Βουλή, να συνεχίζουν να πιέζουν την Κυβέρνηση της ΝΔ με στόχο να δοθούν, έστω και με καθυστέρηση, δίκαιες και ουσιαστικές λύσεις και επεσήμαναν ότι θα σταθούν δίπλα στις δράσεις και τις κινητοποιήσεις των σεισμοπλήκτων.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φόροι, φόροι, φόροι παντού! Και κουράγιο παλληκάρια… Σύνταξη στα 72

Μας τους ανακοινώνουν τόσο απλά στα δελτία ειδήσεων. Τόσο...

ΔΕΥΑΧ: Διακοπή νερού στο κέντρο της πόλης των Χανίων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ενημερώνει ότι την...

Κρήτη: Μοναξιά, άγχος και θλίψη βιώνουν οι Κρητικοί – Μεγαλύτερο πρόβλημα στην ενδοχώρα

Οι αγχώδεις διαταραχές έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητας πάρα...