Αρ. Συγγελάκης: Τώρα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τις γερμανικές οφειλές… | Ηχητικό

Κανένα σχόλιο

Αισθάνομαι για πρώτη φορά αισιόδοξος γύρω από την υπόθεση των γερμανικών οφειλών στην Ελλάδα, δήλωσε στον Κρήτη FM 101.5 και στην εκπομπή «Καφές και Σχόλια» με την Κατερίνα Πολύζου, το μέλος του Δ.Σ. της Εθνικής Επιτροπής Διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών, Αριστομένης Συγγελάκης.

Ο κ. Συγγελάκης, επισημαίνει ότι η οριστική έκβαση θα χρειαστεί μερικά χρόνια ακόμα, αλλά –όπως αναφέρει χαρακτηριστικά- είναι η πρώτη φορά που ξεκινούν ουσιαστικές πολιτικές πρωτοβουλίες.

subscribe στο youtube κανάλι του kritifm1015 |

"Sponsored links"
Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live