Βασίλης Διγαλάκης για το κλειστό κολυμβητήριο Ακρωτηρίου: “Eίμαστε σε συνεχή επικοινωνία, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες όσο το δυνατόν πιο σύντομα”

Κανένα σχόλιο

Ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ Βασίλης Διγαλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση, σχετικά με την πρόταση που κατέθεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης για το κλειστό κολυμβητήριο Χανίων στο Ακρωτήρι:

«Το θέμα του κλειστού κολυμβητηρίου Χανίων στο Ακρωτήρι με έχει απασχολήσει από την περίοδο της θητείας μου ως Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης (2013-2017), οπότε και δρομολογήσαμε, μαζί με τους συνεργάτες μου, σειρά ενεργειών για την αποκατάσταση και λειτουργία του.

Με βάση όλα τα μέχρι σήμερα δεδομένα, θεωρώ ότι η πρόταση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη δίνει μία ικανή προοπτική για την αποκατάσταση και λειτουργία της συγκεκριμένης αθλητικής εγκατάστασης.

"Sponsored links"

Με τον Υφυπουργό Αθλητισμού είμαστε σε συνεχή επικοινωνία, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες όσο το δυνατόν πιο σύντομα, δεδομένου ότι υπάρχει η δυνατότητα χρηματοδότησης του έργου μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης.

Αποτελεί κοινή μας πεποίθηση ότι η χρήση των μελετών για την αποκατάσταση και την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού κολυμβητηρίου, σε επίπεδο τευχών δημοπράτησης, που ολοκληρώθηκαν στο διάστημα της θητείας μου στην Πρυτανεία του Πολυτεχνείου Κρήτης, προσδίδουν μελετητική ωριμότητα, θα επιταχύνουν την εξέλιξη του έργου και καθιστούν βιώσιμη τη λειτουργία του καθώς προβλέπουν τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Έχω ήδη προτείνει στον Υφυπουργό Αθλητισμού και στον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, να συμμετέχουν στη διαχείριση – διοίκηση του κλειστού κολυμβητηρίου και γενικότερα του αθλητικού κέντρου, που προβλέπει η πρόταση του κ. Αυγενάκη στην παραχωρούμενη έκταση, και εκπρόσωποι του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος της Κρήτης (ιδιοκτήτης της έκτασης).

Στόχος μας πρέπει να είναι να λειτουργήσει το κλειστό κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι το ταχύτερο δυνατόν προς όφελος τόσο της ακαδημαϊκής κοινότητας, όσο και της τοπικής κοινωνίας στο σύνολό της».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις