Γαύδος: Ένα ασθενοφόρο για τους ακρίτες – Ανοίγει ο δρόμος για το πλωτό

Κανένα σχόλιο

Ένα από τα υπάρχοντα ασθενοφόρα της Κρήτης αναμένεται να παραδοθεί το επόμενο διάστημα στην Γαύδο προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες του νησιού

  • Οι προτάσεις των ακριτών στον πρωθυπουργό για την υγεία
  • Ενίσχυση της δημόσιας υγείας στο ακριτικό νησί

Λίγες μέρες μετά τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον γιατρό της Γαύδου για ενίσχυση των δομών υγείας του νησιού, φαίνεται πως κάτι κινείται. Από το Ηράκλειο ο υπουργός ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, διαβεβαιώνει πως ένα πλωτό ασθενοφόρο θα ενισχύσει το λιμεναρχείο Σφακίων κάνοντας λόγο και για άλλες παρεμβάσεις στις λιμενικές υποδομές του νησιού.

"Sponsored links"

Ένα από τα υπάρχοντα ασθενοφόρα της Κρήτης αναμένεται να παραδοθεί το επόμενο διάστημα στην Γαύδο προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες του νησιού, ενώ αυτή την ώρα ένα και μόνο ασθενοφόρο με πολλά προβλήματα εξυπηρετεί τους μόνιμους κατοίκους αλλά και τους χιλιάδες ταξιδιώτες που κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες κατακλύζουν το νησί…

Την ίδια ώρα σε τροχιά πραγματοποίησης φαίνεται πως είναι και το αίτημα για ένα πλωτό ασθενοφόρο… Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ακριτικό νησί, ο γιατρός του νησιού είχε παρουσιάσει τη λίστα με τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα ώστε κάτοικοι και επισκέπτες να νιώθουν ασφαλείς.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live