Γερμανικό ενδιαφέρον για την κρουαζιέρα στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Ο πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις πρωτοβουλίες του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου για την βελτίωση της «εμπειρίας» των επισκεπτών με χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και πρωτοποριακών εφαρμογών

Η πορεία της κρουαζιέρας στην Κρήτη και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και ο σημαντικός ρόλος τον οποίο διαδραματίζει το λιμάνι του Ηρακλείου στην προώθηση της ήταν τα θέματα συζήτησης στη συνάντηση του  Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε., κ. Ιωάννης Μπρας,  με τον Πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα, κ. Wolfgang Dold  είχε, χτες Τρίτη.

«Το λιμάνι του Ηρακλείου δεσπόζει στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, ως λιμάνι με υψηλού επιπέδου υποδομές, σταθερή και ποιοτική παροχή υπηρεσιών και εγνωσμένο επίπεδο ασφάλειας», επεσήμανε ο κος Ι.Μπράς ο οποίος είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον κ. Wolfgang Dold για τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες του ΟΛΗ σχετικά με την βελτίωση της «εμπειρίας» των επισκεπτών με χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και πρωτοποριακών εφαρμογών.

Ο πρέσβης της Γερμανίας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτές τις δράσεις (mobile application, animation, video gaming, κλπ) και για το σκοπό αυτό συμφωνήθηκε να υπάρξει, σύντομα, νέα συνάντηση του με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΗ στην Πρεσβεία της Γερμανίας, στην Αθήνα.

"Sponsored links"

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Αερολιμενάρχης Ηρακλείου κος. Πλιάκας και ο Εκτελεστικός γραμματέας  της Περιφέρειας Κρήτης κος. Ραπτάκης..

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live