Γιορτή για τον μητρικό θηλασμό την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας

Κανένα σχόλιο

Η εβδομάδα μητρικού θηλασμού εορτάζεται στην χώρα μας κάθε χρόνο την πρώτη εβδομάδα του  Νοέμβρη.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Πανελλήνιο δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης μητρικού θηλασμού και Μητρότητας και η ομάδα μας “Χανιά: φίλοι και υποστηρικτές μητρικού θηλασμού”, θα διοργανώσουμε με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων, της Κεππεδηχ-Καμ και του συλλόγου Ορίζοντας, την καθιερωμένη πλέον γιορτή για τον μητρικο θηλασμό στις 6 Νοέμβριου 2022 στις 11:00πμ στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας.

Θα θέλαμε να μας απαντήσετε στο παρόν mail,εφόσον το επιθυμείτε, να συμβάλλετε ως χορηγοί επικοινωνίας, καθώς επίσης να επισυνάψετε και το λογότυπό σας ώστε να αναρτηθεί στην αφίσα μας.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live