“Γκαζοφονιάς” παραλίγο να στείλει στον άλλο κόσμο πολίτη στο λιμάνι της Σούδας

Κανένα σχόλιο

“Γκαζοφονιάς” παραλίγο να οδηγήσει στον θάνατο πολίτη στο λιμάνι της Σούδας σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύτηκε  στο chaniaships.com:

“Παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα την Τρίτη το βράδυ στο λιμάνι της Σούδας, όταν οδηγός Ι.Χ.. αλλοδαπής καταγωγής μπήκε μέσα στο λιμάνι της Σούδας με ιλιγγιώδη ταχύτητα.Ο άνδρας αφού έκανε αναστροφή στο λιμάνι της Σούδας, στον γυρισμό ανέπτυξε ταχύτητα ξανά με αποτέλεσμα να μην τον ενδιαφέρει αν πηγαίνει καταπάνω μου. Την ώρα εκείνη φωτογράφιζα την αναχώρηση του Νήσος Ρόδος.

Συγκεκριμένα στην προβλήτα Ανδρίας το αμάξι από την μεγάλη ταχύτητα σηκώθηκε στον αέρα μετά την αναστροφή, μου αναβόσβηνε τα μεγάλα τα φώτα συνεχώς για να βιαστώ να φύγω στην άκρη. Αν δεν έκανα ένα γρήγορο βήμα μπροστά αυτή την στιγμή θα ήμουν νεκρός. Αμέσως μετά το συμβάν αυτόπτης μάρτυρας ακολούθησε τον δράστη του έκλεισε δρόμο στην έξοδό του από λιμάνι. Μετά από λογομαχία τον οδηγήσαμε στο Λιμεναρχείο Σούδας όπου και του υπέβαλα μήνυση.

"Sponsored links"

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο οδηγός στο πίσω κάθισμα είχε την γυναίκα του και το παιδί του το οποίο είναι ΑΜΕΑ.

Το λιμάνι της Σούδας και κάθε λιμάνι δεν είναι χώρος άσκησης οδηγικών ικανοτήτων επειδή απλά είναι ανοιχτός χώρος. Στην καλύτερη κάποιος μπορεί να πέσει στην θάλασσα με το αυτοκίνητο και στην χειρότερη να παρασύρει κάποιον πεζό μαζί του.”

chaniaships.com

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live