30.3 C
Chania
Παρασκευή, 28 Αυγούστου, 2026

Γλέζος: Ο λαός να μετατρέψει την οργή του σε πολιτική πράξη, να συνέλθει στους χώρους δουλειά, να καταρτίσει τα ψηφοδέλτιά του

Ημερομηνία:

Ο λαός να καταρτίσει τα ψηφοδέλτιά του, προτρέπει το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος, σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα «Κίνηση Ενεργοί Πολίτες».

Είναι απόλυτα αναγκαίο να πάρει, επιτέλους, ο λαός στα χέρια του, ως η μοναδική πηγή εξουσίας, την κατάσταση, το παρόν και το μέλλον του αναφέρει ο Μανώλης Γλέζος.

«Γι’ αυτό, δέον όπως, όσοι είναι εναντίον των μνημονίων, των δανείων και της ολιγαρχίας, όσοι πιστεύουν ότι δεν αρκεί να βροντοφωνάζουμε ΟΧΙ στη λιτότητα, στην ανεργία, στο ξεζούμισμα του λαού, στην υποταγή, αλλά να μετατρέψουν την οργή τους σε πολιτική πράξη καλούνται να συνέλθουν στην πιο πλατιά σύναξη στους χώρους δουλειάς και κατοικίας και να προετοιμάσουν τον εκλογικό αγώνα», τονίζει ο Μανώλης Γλέζος.

«Δηλαδή να καταρτίσουν τα ψηφοδέλτια της εκλογικής τους περιοχής, να εκλέξουν τους αντιπροσώπους για την νομαρχιακή και πανελλαδική συνδιάσκεψη και ότι άλλο θεωρούν αναγκαίο για να γίνει πράξη η άσκηση εξουσίας από τον ίδιο τον λαό» καταλήγει ο ίδιος.

thepressproject.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Πούτιν θα συναντηθεί με Ερντογάν, Σι Τζινπίνγκ κι άλλους ηγέτες στο Μπισκέκ

Ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου, Γιούρι Ουσακόφ, παρουσίασε το...

Γ. Βαληνάκης: «Η Τουρκία πλέον ξεκάθαρα διεκδικεί ελληνικό έδαφος»

Ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και πρώην υπουργός Εξωτερικών Γιάννης...

Μ. Χνάρης: Κατεπείγουσα ανάγκη η αναβάθμιση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου και των Κλιμακίων Σπηλίου και Περάματος

Ο Μανόλης Χνάρης καταθέτει ερώτηση για αναβάθμιση της Πυροσβεστικής Ρεθύμνου μετά την τραγική πυρκαγιά στον Άγιο Βασίλειο με δύο νεκρούς πυροσβέστες.

Έρευνα της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης: Μεγάλες αποκλίσεις στις τιμές των σχολικών ειδών

Έρευνα της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης αποκαλύπτει μεγάλες διαφορές τιμών σε σχολικά είδη. Τετράδια από €0,32 έως €12,99, στυλό από €0,20 έως €19. Συστάσεις στους γονείς.