Γυμναστήριο έγινε… εκκλησία για να μην κλείσει λόγω των μέτρων του κορονοϊού

Κανένα σχόλιο

Το γυμναστήριο εκμεταλλεύτηκε την εξαίρεση των εκκλησιών και άλλαξε τα ονόματα των προγραμμάτων του.

Το δεύτερο κύμα του κορονοϊού, σχεδόν σε όλο τον κόσμο, έχει αναγκάσει τις κυβερνήσεις να παίρνουν νέα περιοριστικά μέτρα, ανάλογα με αυτά της άνοιξης.

Στο πλαίσιο αυτό, στην Πολωνία αποφασίστηκε να κλείσουν τα γυμναστήρια, προκειμένου να μπει ένα… φρένο στην εξάπλωση του κορονοϊού, όμως η κίνηση αυτή δεν άρεσε και τόσο στους ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων επιχειρήσεων.

"Sponsored links"

Σε ένα από αυτά λοιπόν, το Atlantic Sports αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός οτι από τους περιορισμούς εξαιρέθηκαν οι χώροι λατρείας και έτσι έδωσαν στα προγραμματα γυμναστικής θρησκευτικό χαρακτήρα.

Τι έκαναν; Επαναπροσδιόρισαν το γυμναστήριο ως εκκλησία και συγκεκριμένα ως «Εκκλησία του Υγιεινού σώματος»

Kochani Klienci, wiemy, że czekaliście na naszą decyzję… My czekaliśmy na Rozporządzenie i mieliśmy cichą nadzieję, że…

Δημοσιεύτηκε από Atlantic Sports Fitness Siłownia Squash Klub στις Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live