Δεκάδες Χανιώτες προσφέρουν αίμα για τους τραυματίες των Τεμπών | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Και στα Χανιά, κυρίως νέοι άνθρωποι, σπεύδουν και μέσω της αιμοδοσίας να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους προς τους τραυματίες του εγκλήματος στα Τέμπη.

Η αιμοδοσία στο Επιμελητήριο Χανίων είχε μεγάλη συμμετοχή αφού από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι συμμετείχαν πάνω από 50 συμπολίτες μας.

Ο Επιμελητής Α’ της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Χανίων, Βιοπαθολόγος Βασίλης Κωνστανταράκης δήλωσε σχετικά:

"Sponsored links"

Έχει πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή νέων ανθρώπων κυρίως οι οποίοι καρτερικά περιμένουν να δώσουν αίμα. Θα συγκεντρωθούν περίπου 60 με 70 φιάλες. Οι ανάγκες του ατυχήματος έχουν καλυφθεί για αυτό χρειάζεται μία προσοχή από εδώ και περά όσον αφορά το ποσοστό ανθρώπων αιμοδοτών για να μην εξαντληθεί η δεξαμενή. Από το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι έχουν δώσει αίμα πάνω από 50 άτομα ενώ έχουν υπάρξει και άτομα που προσφέρθηκαν να δώσουν αίμα όμως δε μπορούσαν λόγω ιστορικού.

Δείτε φωτογραφίες:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live