“Δεν έχουν αίσθηση της πραγματικότητας”: Αντιδρούν και οι αστυνομικοί για τον έντονο συνωστισμό… αστυνομικών στο κέντρο της Αθήνας παρά τα υγειονομικά μέτρα

Κανένα σχόλιο

Φωτογραφία που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το πρωί της Τρίτης δείχνει πολύ έντονο συνωστισμό αστυνομικών στο μετρό Πανεπιστήμιο στο κέντρο της Αθήνας, εν μέσω έξαρσης της πανδημίας και της κυβερνητικής απόφασης για απαγόρευση συναθροίσεων άνω των 3 ατόμων με επίκληση σε υγειονομικούς λόγους

Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα ασφαλείας στην Αθήνα είναι δρακόντεια, με τουλάχιστον 5.000 αστυνομικούς να «επιστρατεύονται», σε μία κίνηση που ακόμα και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων χαρακτήρισε «Ανήκουστη» τονίζοντας πως «δεν έχουν καμιά συναίσθηση της πραγματικότητας», και προαναγγέλλοντας «νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου» για μη τήρηση των κυβερνητικών αποφάσεων για τα μέτρα προστασίας απέναντι στην πανδημία.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών:

"Sponsored links"

Την ίδια ώρα που έχουν διαταχθεί τουλάχιστον 5.000 αστυνομικοί να εκτελέσουν υπηρεσία αύριο 17 Νοεμβρίου στους δρόμους της Αθήνας με σκοπό την τήρηση του μέτρου της απαγόρευσης των δημόσιων συναθροίσεων κατά την οποία η συγκέντρωση άνω των τεσσάρων (4) ατόμων θα θεωρείται παράνομη και θα βεβαιώνονται διοικητικά πρόστιμα στους παραβάτες, οι φωτεινοί «παντογνώστες» αποφάσισαν πέραν κάθε λογικής και κατά παρέκκλιση κάθε υγειονομικού πρωτοκόλλου, να συνωστισθούν σε κάθε αστυνομική Υπηρεσία εκατοντάδες αστυνομικοί (!!!) εκδίδοντας σχεδόν «φωτοτυπικά» προγενέστερη διαταγή επιφυλακής για να αποδείξουν περίτρανα ότι δεν έχουν καμιά συναίσθηση της πραγματικότητας και κανένα ενδιαφέρον για την μεγάλη προσπάθεια της Χώρας και των πολιτών που τηρούν ευλαβικά τα μέτρα περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού.

Απαιτούμε άμεσα την επανεξέταση του μέτρου της επιφυλακής ώστε να συμβαδίζει με τα υγειονομικά πρωτόκολλα εφόσον τα υπέρογκα μέτρα που έχουν ήδη διαταχθεί καλύπτουν με το παραπάνω τις υπηρεσιακές ανάγκες, ειδάλλως δηλώνουμε ότι θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά παντός υπευθύνου για την μη τήρηση των ισχυουσών Π.Ν.Π. και Κ.Υ.Α., για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού στην κοινωνία και την διασφάλιση της υγείας τόσο των αστυνομικών και των οικογενειών τους, όσο και των πολιτών.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις