Δεν είναι Τούρκος ή Έλληνας

Κανένα σχόλιο

Μέσα από το πρίσμα της μεγάλης καταστροφής όσοι διατηρούν την ανθρωπιά τους βλέπουν τον άνθρωπο όπως αναδεικνύεται γυμνός. Όπως σε αυτές τις φωτογραφίες από την περιοχή της Καχραμανμαρας όπου ένας πατέρας κάθεται δίπλα σε μια γκρεμισμένη πολυκατοικία και κρατά ένα χέρι, το χέρι της θαμμένης κάτω από τα ερείπια κόρης του.

Δεν είναι Τούρκος ή Έλληνας, είναι πρώτ’ απ’ όλα ένας πατέρας που κρατά το χέρι στο νεκρό παιδί του, λες και αυτό είναι πια το μόνο που μπορεί να κάνει.

Δείτε τις φωτογραφίες:

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live