“Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις”: Το μήνυμα της Βάλιας Βαγιωνάκη μετά την επανεκλογή της

Κανένα σχόλιο

Μήνυμα ανάρτησε στον λογαριασμό της στο facebook η βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Βάλια Βαγιωνάκη. Εκεί σημειώνει ότι η εντολή που έδωσε ο λαός είναι ξεκάθαρη: να ξεμπερδέψουμε με το καθεστώς της διαπλοκής και της διαφθοράς που τόσα χρόνια κυβερνήσουμε τον τόπο. Να επιδιώξουμε λύσεις με το βλέμμα στραμμένο στην Κοινωνία και τα στρώματα που βιώνουν την κρίση στο πετσί τους.

Ολόκληρο το μήνυμα έχει ως εξής:

Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις. Η ανάκαμψη θα έρθει μέσα από σχέδιο, με συστράτευση δυνάμεων και πορεία συγκλίσεων με προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη.

"Sponsored links"

Η εντολή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός είναι ξεκάθαρη: Να ξεμπερδέψουμε με το καθεστώς της διαπλοκής και της διαφθοράς που τόσα χρόνια κυβερνήσουμε τον τόπο. Να επιδιώξουμε λύσεις με το βλέμμα στραμμένο στην Κοινωνία και τα στρώματα που βιώνουν την κρίση στο πετσί τους.

Έχουμε μπροστά μας δυσκολίες, μα και στη στήριξη του λαού. Αυτή η νίκη ανήκει στα λαικά στρώματα, τους αδύναμους αυτής της κοινωνίας που όρθωσαν ανάστημα. Έχουμε υποχρέωση να τα καταφέρουμε. Καλημέρα σε όλους!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις