Δημιουργήθηκε «Ένωση Λιμενικών Κρήτης» με τη συμμετοχή 7 πρωτοβάθμιων σωματείων

Κανένα σχόλιο

Νέο σωματειο για τους λιμενικούς υπαλλήλους της Κρήτης. Η «Ένωση Λιμενικών Κρήτης» καλείται να προωθήσει τον εκδημοκρατισμό, φρονώντας ότι «τυχόν αντίθετες προσπάθειες ανήκουν σε άλλες εποχές, οι οποίες έχουν παρέλθει» ενώ υπόσχεται οτι θα δώσει το παρών «για την προστασία – προαγωγή – στήριξη των έννομων  συμφερόντων, των δικαιωμάτων καθώς και των δίκαιων αιτημάτων πάσης φύσεως των Συναδέλφων –  Στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ».

Πιο αναλυτικά σε σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των στελεχών για μια διαφορετική φωνή εκπροσώπησης ιδρύσαμε    περί τα μέσα Μαΐου το  επαγγελματικό, μη κερδοσκοπικό, σωματείο για τους Λιμενικούς Υπαλλήλους που υπηρετούν στις Λιμενικές Αρχές των Νομών Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Λασιθίου, με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ» το οποίο και εντάχθηκε στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών όπου συμμετέχουν άλλα επτά (07) πρωτοβάθμια σωματεία Λιμενικών.

"Sponsored links"

Εισερχόμαστε σε  Νέα Εποχή!!!

Καλούμαστε να δώσουμε το παρών για την προστασία – προαγωγή – στήριξη των έννομων  συμφερόντων, των δικαιωμάτων καθώς και των δίκαιων αιτημάτων πάσης φύσεως των Συναδέλφων –  Στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Καλούμαστε να προωθήσουμε τον εκδημοκρατισμό, φρονώντας ότι τυχόν αντίθετες προσπάθειες ανήκουν σε άλλες εποχές, οι οποίες έχουν παρέλθει!

Εγγυόμαστε ότι θα σταθούμε ΔΙΠΛΑ στον Συνάδερφο, μεμονωμένα αλλά και μαζικά προκειμένου να υπάρξει εξασφάλιση καλύτερων και ευνοϊκότερων συνθηκών εργασίας!

Οραματιζόμαστε ένα σύγχρονο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο θα αντιμετωπίζει τα στελέχη πρώτα ως ανθρώπους και μετά ως εργαζόμενους, διασφαλίζοντας σε αυτά διατήρηση της οικογενειακής τους συνοχής, το δικαίωμα του να προσφέρουν στην οικογένειάτους σταθερότητα και προγραμματισμό. Για τον λόγο αυτό απαιτούμε την εναρμόνιση του Π.Δ. μεταθέσεων με αυτό των άλλων δύο (02) Σωμάτων Ασφαλείας.

Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή. Να αποτάξουμε τις δεσμεύσεις οι οποίες οπισθοδρομούν το Λιμενικό Σώμα , τα στελέχη και τον συνδικαλισμό του.

Για τους σκοπούς του σωματείου δημιουργήθηκε η σελίδα https://www.enosi-limenikon-kritis.eu/ στην οποία αναφέρονται μεταξύ άλλων  τρόποι επικοινωνίας με το σωματείο, τρόποι εγγραφής μέλους,  εφημερεύοντα φαρμακεία Κρήτης και συμβεβλημένοι Ιατροί.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live