Διανομή φαγητού και ειδών πρώτης ανάγκης σε συναδέλφους τους από Πρωτοβάθμια Σωματεία των Χανίων

Κανένα σχόλιο

Τα  Πρωτοβάθμια Σωματεία Ν. Χανίωνστα πλαίσια των δράσεων αλληλεγγύης προχώρησαν στην διανομή φαγητού και τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε συναδέλφους και μέλη των σωματείων μας.

Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουν σήμερα εργαζόμενοι, άνεργοι, λαϊκάστρώματα και νοικοκυριά , τα σωματεία μας στέκονται αλληλέγγυα αυτές τιςγιορτινές μέρες ώστε κανένας να μη μείνει μόνος του. Σε μια τέτοια κατάσταση που προβλέπεται ακόμη δυσκολότερη οφείλουμε όλοι, σωματεία, εργαζόμενοι, άνεργοι να συνεχίσουμε τον αγώνα που δεν σταμάτησε ποτέ!

Τα Σωματεία για άλλη μια φόρα έδειξαν την δύναμη της οργανωμένης και συλλογικής δράσης και την ανάγκη να μην μείνει κανένας μόνος του! Οι συνάδελφοι και μέλη των σωματείων μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Συνδικάτων και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα συγκεντρώθηκε ικανοποιητικός αριθμός ειδών πρώτης ανάγκης αλλά και τροφίμων. Δεν είναι η πρώτη φόρα που τα σωματεία , μέσω των μελών τους δείχνουν έμπρακτα τι σημαίνει ταξική εργατική αλληλεγγύη. Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους και τα μέλη των σωματείων που βοήθησαν στην προετοιμασία  αλλά και την διανομή καθώς και όλο τον κόσμο που συνείσφερε με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

"Sponsored links"

Οι διοικήσεις των σωματείων θα συνεχίσουν με την στήριξη και την συμμετοχή των εργαζομένων των κλάδων μας των αγώνα και ώστε να κάνουμε πράξη το σύνθημα:« Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live