Δωρεάν Ιατρικές εξετάσεις από το Δήμο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Χανίων, έχοντας υιοθετήσει  ένα συνολικό στρατηγικό σχεδιασμό για την προώθηση προγραμμάτων για την προστασία της δημόσιας υγείας, αναπτύσσει με πρωτοβουλία του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, μία ακόμη δράση πρόληψης της υγείας παρέχοντας δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε συμπολίτες μας – κατοίκους του Δήμου Χανίων – καλύπτοντας τις δαπάνες των εν λόγω ιατρικών εξετάσεων τις οποίες αδυνατούν να πραγματοποιήσουν.

Το πρόγραμμα απευθύνεται:

Α) Σε ασφαλισμένους που έχουν Βιβλιάριο Ανασφαλίστων και οικονομικά αδύναμων (Βιβλιάριο Πρόνοιας) οι οποίοι μπορούν να υποβληθούν σε μαγνητικές τομογραφίες.

"Sponsored links"

Απαραίτητα Δικαιολογητικά :

  •  Φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου πρόνοιας σε ισχύ
  •  Γνωμάτευση ιατρού από κρατικό φορέα στην οποία να αποδεικνύεται ότι χρήζουν άμεσα μαγνητικής εξέτασης.
  • Βεβαίωση κατοικίας που να αποδεικνύεται με οποιοδήποτε τρόπο ότι είναι κάτοικοι Δήμου Χανίων.

Β) Σε ανασφάλιστους-κατόχους εισιτήριου ελεύθερης πρόσβασης  Α’ Βάθμιας Φροντίδας Υγείας (παρέχεται από τα ΚΕΠ) οι οποίοι μπορούν να κάνουν οποιαδήποτε εξέταση εξαιρουμένων: βιοχημικού ελέγχου, αιματολογικού ελέγχου, ακτινογραφίας απλής (κλασσική) Α’ θώρακος και ηλεκτροκαρδιογράφημα (ΗΚΓ) τα οποία τα παρέχει δωρεάν το εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης Α ‘ /Βάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά:

  • Φωτοαντίγραφο εισιτήριου ελεύθερης πρόσβασης  Α’ / Βάθμιας  Φροντίδας Υγείας   (παρέχεται από τα ΚΕΠ)
  •   Βεβαίωση κρατικού φορέα ή συμβεβλημένου ιατρού ΕΟΠΠΥ στην οποία να αναφέρεται η αναγκαιότητα άμεσης εξέτασης.
  • Βεβαίωση κατοικίας που να αποδεικνύεται με οποιοδήποτε τρόπο ότι είναι κάτοικοι Δήμου Χανίων.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα πρέπει να απευθύνονται στο Δήμο Χανίων (Κυδωνίας 29 –  α’ όροφος ) από τις 3/10/2013  έως  και τις 15/11/2013 και ώρες 9:00 έως 13:00, προκειμένου να υποβάλλουν αίτηση για να ενταχθούν στο πρόγραμμα ενώ οι δικαιούχοι θα προμηθευτούν ειδική κάρτα υγείας. Διευκρινίζεται ότι για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας .

Τηλέφωνα επικοινωνίας υπευθύνων προγράμματος:

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα:

  • Αντιδήμαρχος Χανίων Χρυσούλα Χατζηδάκη – αρμόδια σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής:  2821341626
  • Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Χανίων: 28213 41691
  • Γραφείο Πρόληψης και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας: 28213 41692, 28213 41696

Στα : Υγεια

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live