Δ. Πλατανιά: Εκκαθάριση παράνομων χωματερών

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Πλατανιά, πραγματοποίησε συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού  χώρων παράνομων εναποθέσεων ογκωδών και λοιπών απορριμάτων σε σημεία της Δ.Ε Κολυμβαρίου. Πιο συγκεκριμένα προέβη σε απομάκρυνση δεκάδων κυβικών μέτρων ογκωδών απορριμμάτων, οικιακών απορριμάτων,  υπολειμμάτων πρασίνου κλπ. ενώ τοποθετήθηκε ξανά σχετική ενημερωτική σήμανση.

Ο παραπάνω καθαρισμός πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προσεχούς δεκαήμερου καθαρισμού και καλλωπισμού που διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους , συλλογικούς φορείς, σχολικές κοινότητες, εθελοντικές ομάδες, από τις 04/04/21 έως και 14/04 /21, στο πλαίσιο της Πράσινης Δράσης του.

Υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά το τηλέφωνο του Τμήματος Καθαριότητας (2821340045 & 2821340046), όπου κατόπιν συνεννόησης, μπορούν να απομακρύνονται τα ογκώδη απορρίμματα όπως οικιακός εξοπλισμός, ενώ τα υπολείμματα πρασίνου ο Δήμος Πλατανιά διαθέτει αδειοδοτημένο χώρο για τη μεταφορά και εναπόθεση τους.

"Sponsored links"

Ας ελπίσουμε ότι έστω με καθυστέρηση παράδειγμα του Δήμου Πλατανιά θα ακολουθήσουν και άλλοι δήμοι στα Χανιά.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live