Είδη πρώτης ανάγκης στις οικογένειες της Ουκρανίας έστειλε ο δήμος Πλατανιά

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Πλατανιά έπειτα από πρωτοβουλία του, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της Κοινωνικής του δράσης απόστειλε σήμερα ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία, στέλνοντας είδη πρώτης ανάγκης, σε συνεργασία με το σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κατόπιν του συμφώνου συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ του ο Δημάρχου Πλατανιά κ Ιωάννη Μαλανδράκη και του Προέδρου του συλλόγου κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλου.

Για μια ακόμα φορά η ανταπόκριση των δημοτών στο κάλεσμα του Δήμου για τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία, ήταν συγκινητική και ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Τα είδη που συγκεντρώθηκαν ήταν Κουβέρτες, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικές τροφές – γάλατα και φαρμακευτικό υλικό, όπως, αιμοστατικά, αλοιφές εγκαυμάτων, αντιϊσταμινικά φάρμακα, αντιπυρετικά, αντισηπτικά, γάζες, αντιφλεγμονώδη, επιστρώματα, ισοθερμικές κουβέρτες, λευκοπλάστ, παυσίπονα.

Με αυτό τον τρόπο συμβάλλουμε ο καθένας με το δικό του τρόπο στη συλλογική αυτή προσπάθεια, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη και τη στήριξή μας στον άμαχο πληθυσμό της Ουκρανίας και ομογενών μας, που βιώνουν τις τραγικές συνέπειες του πολέμου.

"Sponsored links"

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ Ιωάννης Μαλανδράκης, μεταξύ των άλλων ανέφερε τα παρακάτω: “Στηρίζουμε τον λαό της Ουκρανίας που βρίσκεται σε αυτή τη δεινή θέση και είμαστε στο πλευρό του άμαχου πληθυσμού που υφίσταται τις τραγικές συνέπειες ενός σκληρότατου πολέμου. Όλοι μαζί μπορούμε να απαλύνουμε, έστω και λίγο, τον πόνο όσων υποφέρουν από τις πολεμικές συρράξεις που συνεχίζονται…”.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Πρόνοιας κα Μαραγκουδάκη- Πλοκαμάκη Χρυσάνθη, ανέφερε: “Είμαστε δίπλα στους ανθρώπους και τους στηρίζουμε έμπρακτα που δοκιμάζονται αυτές τις κρίσιμες ώρες και ευχαριστούμε τους Ιερούς Ναούς, τις επιχειρήσεις, τους μαθητές των σχολείων και όλους τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν στη συλλογική προσπάθεια για τη συγκέντρωση ειδών από τη λίστα των αναγκών που μας είχε γνωστοποιηθεί από τον Οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού», καλλιεργώντας έτσι το συναίσθημα της αλληλεγγύης και της ελπίδας για ένα καλύτερο κόσμο…”.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live