“Είναι κατσαρίδες!”: Ουκρανός γιατρός αποκαλύπτει ζωντανά στην τηλεόραση ότι έδωσε διαταγές για ευνουχισμό των αιχμαλωτισμένων Ρώσων στρατιωτών | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Ο Gennadiy Druzenko, γιατρός ο οποίος επιβλεπει την ανάρρωση ασθενών σε ένα μεραφερόμενο νοσοκομείο στην Ανατολική Ουκρανία αποκάλυψε ζωντανά σε τηλεοπτική συνέντετυξή του ότι έχει δώσει διαταγές για τον ευνουχισμό των αιχμαλωτισμένων Ρώσων στρατιωτών.

Μιλώντας στον παρουσιαστή Yevgeny Kiselyov στον τηλεοπτικό σταθμό Ukraine-24 ο Gennadiy Druzenko εξήγησε ότι έχει δώσει “αυστηρές εντολες” για τον ακρωτηριασμό των Ρώσων αιχμαλώτων πολέμου, τους οποίους μάλιστα αποκάλεσε “κατσαρίδες”.

“Πάντα ήμουν ένας σπουδαίος ανθρωπιστής και έλεγα ότι όταν ένας ανθρωπος τραυματίζεται δεν είναι πλεον εχθρος αλλά ασθενής” είπε ο Druzenko. “Όμως τώρα έχω δώσει αυστηρές εντολές για τον ευνοχισμό όλων των αιχμαλωτισμένων Ρώσων ανδρών, γιατί αυτοί είναι κατσαρίδες, δεν είναι άνθρωποι”, πρόσθεσε.

"Sponsored links"

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Druzenko έχει εργαστεί με εκατοντάδες άλλους στο Πρώτο Εθελοντικό Φορητό Νοσοκομείο που βρίσκεται στην Ανατολική Ουκρανία από το 2014 και προσφέρει βοήθεια σε τραυματίες του συνεχούς πολέμου στην περιοχή του Ντομπάς.

Σε μήνυμά του προς τον Ρώσο πρόεδρο ο Druzenko προειδοποίησε τον Ρώσο πρόεδρο ότι οι Ρώσοι θα πεθάνουν “σε μεγάλους αριθμούς” στην Ουκρανία.

“Αυτοί που έρχονται εδώ θα θυμούνται τον εφιάλτη στο Ουκρανικό έδαφος όπως οι Γερμανοί θυμούνται το Στάλιγκραντ”, πρόσθεσε.

Ο Druzenko δεν είναι άγνωστος στα δυτικά μέσα αφού έδωσε συνέντευξη στο CNN και στον δημοσιογράφο Fareed Zakaria στο οποίο μάλιστα ο δημοσιογράφος του έκανε τον ύμνο παρουσιάζοντάς τον ως “διανοούμενο”

Μαλιστα, όπως φαίνεται και στην περιγραφή, ο γιατρός με τη ομαδα του περιγράφονται από τον δημοσιογράφο του CNN ως “ιατρικοί άγγελοι”.

Το σχολιο για τον “ευνουχισμο” έχει διαδοθεί ευρύτατα μέσω των social media ωθώντας τις αρχές της Ουκρανίας να ζητήσουν συγγώμη ενώ είπαν οτι …παρερμηνεύτηκαν αυτά που είπε, δίχως πάντως να δίνεται εξηγηση με ποιον τρόπο υπάρχει παρερμηνεία.

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live