Εκατοντάδες στους δρόμους των Χανίων για τον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιείται η πορεία αλληλεγγύης προς τους απεργούς πείνας Νίκο Ρωμανό, Γιάννη Μιχαηλίδη, Ανδρέα Μπουρζούκο και Δημήτρη Πολίτη. Η πορεία αποφασίστηκε μετά από συνέλευση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ φορέων και συλλογικοτήτων χθες στο Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι διαδηλωτές φτάνουν τις αρκετές εκατοντάδες ενώ υπάρχει παλμός και ακούγονται συνθήματα υπέρ του αγώνα των απεργών πείνας.

Να υπενθυμίσουμε ότι από χθες σε κατάληψη βρίσκεται και το ΕΒΕΧ ενώ μετά το τέλος της συγκέντρωσης θα ακολουθήσει συνέλευση στο ΕΒΕΧ για συντονισμό των επόμενων δράσεων.

"Sponsored links"

Οι φωτογραφίες είναι από karavani.gr:

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις